Sæsonen sluttes af på Green Arena imod B 93

I morgen åbner Green Arena portene til 2. Divisionsfodbold for sidste gang i denne sæson, når B 93 kommer på besøg i sidste runde af Oprykningsspillet.

Og netop Oprykningsspillet har på ingen måder været en dans på roser for Ringkøbing IF, hvor det indtil videre kun er blevet til syv point i 10 kampe.

Det har efterladt Ringkøbing IF på en 12. plads i Oprykningsspillet, som man også kommer til at slutte sæsonen på.

Fire pladser over Ringkøbing IF finder vi morgendagens modstander fra B 93, der kommer til Ringkøbing og Green Arena med et nederlag i bagagen, da holdet i mandags tabte 2-3 til Aarhus Fremad hjemme på Østerbro Stadion.

Det nederlag satte en stopper for en fremragende stime, hvor holdet havde vundet fire kampe i træk imod AB, Brønshøj Boldklub, Vanløse IF og HIK. De fire kampe blev samlet vundet med 9-1, og det vidner om noget af den kvalitet, som Ringkøbing IF kommer til at stå overfor i morgen.

Den 8. plads som B 93 i øjeblikket besidder, er holdet også sikker på minimum at ende på. Holdet fra Østerbro har nemlig fem point ned til Brønshøj Boldklub på 9. pladsen, men de har faktisk muligheden for at ende i top seks. Det kræver dog en sejr i Ringkøbing, mens hverken AB eller Jammerbugt FC må vinde deres sidste opgør i sæsonen.

Den mulighed vil Ringkøbing IF naturligvis gerne stikke en kæp i hjulet for, og hvis det skal lykkedes, så skal man have lukket ned for gæsternes offensiv.

For med 55 scoringer er der faktisk kun tre hold, der har scoret flere mål end B 93. Det er de to ny-kårede oprykkere i form af Skive IK og Kolding IF og rækkens fjerdeplads fra Middelfart Boldklub.

Og det er især tre spillere, som Ringkøbing IF skal holde øje med. Nicolai Olsen, der har scoret ti gange, Leonel Montano, der har fundet nettet ni gange og Haitam Hajjami, der har formået at gøre det syv gange i indeværende sæson.

For Ringkøbing IF gælder det naturligvis om at slutte sæsonen af på bedst mulig måde efter tre nederlag i træk, hvor man ikke har fået scoret og samtidig har indkasseret ni mål.

Heldigvis er man forskånet fra karantæner til opgøret, men desværre må man også konstatere, at skadeslisten stadig er lang, og cheftræner Nicolai Wael har derfor en interessant opgave foran sig for at finde den helt rigtige trup til sæsonens sidste kamp.

Der er fri entré til opgøret takket være kamppartneren Naturens Rige Ringkøbing-Skjern Kommune.

Kampen kan som altid følges via Facebook samt ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=47332.

Kickoff er klokken 14:00.