Ryevad & Henriksen a/s bliver en del af RIF-familien

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at en ny sponsor gør sit indtog i klubben, da Ryevad & Henriksen a/s er blevet ny sølvsponsor.

Ryevad & Henriksen har eksisteret siden 1991 og betjener en lang række af trofaste private- og erhvervskunder i Ringkøbing-Skjern Kommune med alt fra VVS-installationer, blikkenslagerarbejde, ventilationsarbejde og installation af naturvarmeanlæg.

Virksomheden, der ejes af Arne Ryevad, Esben Thorup og Poul Thomsen, råder i dag over 13 medarbejdere på adressen Herningvej 76, og her havde man egentlig snakket om at blive en del af Ringkøbing IF i et lille stykke tid.

”Vi havde snakket om, at det kunne da egentlig godt være, at vi skulle være sponsor ude i Ringkøbing IF, og da vi var ude at arbejde på en kundes hus, så faldt snakken hurtigt på Ringkøbing IF, og her måtte vi erkende, at vi ikke var sponsor, og det gik jo ikke,” lyder det med et smil fra medejer Arne Ryevad, der er glad for at kunne støtte byens lokale fodboldhold.

”Vi kommer primært ind som sponsor, fordi vi gerne vil støtte op om det, der er herude. Det er utroligt fedt, at der løber en masse lokale gutter rundt på vores 2. Division, og vi synes, at det er dejligt, at Ringkøbing IF har så mange initiativer for at få hele fødekæden med fra ungdom til senior, og det vil vi meget gerne støtte op om,” siger Arne Ryevad.

I Ringkøbing IF er man naturligvis glade for at kunne byde velkommen til endnu et lokalt firma i klubbens i forvejen store sponsornetværk.

”Vi er ekstremt glade for, at Ryevad & Henriksen har besluttet sig for at blive sponsor i Ringkøbing IF. Det er et lokalt forankret firma, som har nogle dejlige, vestjyske værdier, og dem sætter vi naturligvis rigtig stor pris på. Vi glæder os til et langt og godt samarbejde, som vi er helt sikkert på bliver givtigt for begge parter,” lyder det fra en glad sponsor- og eventschef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.