ROFI-Centret fortsætter som sponsor i Ringkøbing IF

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at ROFI-Centret fortsat er sponsor i klubben, når kalenderen siger 2020.

ROFI-Centret har i flere år været sponsor i Ringkøbing IF, hvor man blandt andet også har serviceret klubbens andre sponsorer med mad i forbindelse med hjemmebanekampene, og dette fortsætter også i det kommende år.

”Vi har valgt at fortsætte som sponsor i Ringkøbing IF, fordi vi gerne vil bakke op omkring lokalsporten i byen. Derudover er det en god måde for os at vise vores køkken frem på, når vi står for maden til udvalgte hjemmebanekampe, og det ser vi frem til at fortsætte med i det nye år,” fortæller den daglige leder i ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

Foruden alt dette får Ringkøbing IF’s seniortrup og U19 også adgang til fitnesslokalerne i ROFI-Centret, ligesom den også står på fællesspinning i opstarten til foråret.

”Vi er rigtig glade for at fortsætte det gode samarbejde med ROFI-Centret. Vores sponsorer får god mad i goenergi Loungen, og spillerne får rig mulighed for at være i den optimale form, når foråret skyder i gang, så det er en ren win-win for Ringkøbing IF, og vi ser frem til at gå ind i det nye år med ROFI-Centret som trofast sponsor,” lyder det fra sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge ROFI-Centret på Facebook her, eller besøge deres hjemmeside lige her.