ROFI-Centret forbliver i RIF-familien

Vi er glade for at kunne annoncere, at ROFI-Centret forbliver en del af RIF-familien, da begge parter har sat sine signaturer på en ny aftale. 

ROFI-Centret har flere gange leveret mad på kampdage til Ringkøbing IF, ligesom spillerne i klubben i mange år også har brugt dele af sin opstart i ROFI-Centret, hvor den enten har stået på boksning eller spinning, og begge ting fortsætter altså i 2019. 

Hos ROFI-Centret er man glade for at fortsætte samarbejdet med Ringkøbing IF. 

”Vi vil gerne bakke op om de gode ting, der foregår i byen, og det er RIF absolut en vigtig del af. Ikke mindst er jeg imponeret over den ånd og frivillighed der eksisterer i RIF. At vi vælger at være madleverandør er ikke nogen tilfældighed, da det for det første er et fint udstillingsvindue for vores køkken, og da der ofte falder en ordre eller to af efterfølgende, så derfor betragter jeg egentlig samarbejdet som en win-win,” fortæller Per Lange Andersen, der er daglig leder i ROFI-Centret. 

I Ringkøbing IF er man ikke overraskende også rigtig glade for at fortsætte samarbejdet med de to partnere. 

”Vi er utrolig glade for at fortsætte samarbejdet med ROFI-Centret. Det er en lokal samarbejdspartner, der har støttet Ringkøbing IF på flere måder i en årrække, og vi ser frem til at fortsætte det stærke, vestjyske fællesskab i fremtiden,” forklarer bestyrelsesformand i Ringkøbing IF Elite, Finn Juhl.