Ringkøbing lejer AC Horsens Talent

Ringkøbing IF har lejet Mark Asp Rasmussen fra AC Horsens frem til sommer 2020. Det sker i bestræbelserne på at klare skærene i 2 division, og sportschef Jens S. Nielsen er ganske godt tilfreds med lejemålet.

"Mark er en utrolig spændende spiller, der med sin hurtighed og gode sparketeknik forhåbentlig vil fortsætte sin målstime fra AC Horsens, hvor han i efteråret topper målscorerlisten for U19 divisionen med hele 16 mål. Vi råder ikke selv over den type spiller, så han vil med sine kvaliteter supplere truppen perfekt".

Aftalen er lavet sådan, at Mark stadig vil følge træningen med superligamandskabet nogle gange om ugen, lige som der også bliver plads til nogle reserveholdskampe.

"Vi kan kun være interesseret i, at han opretholder sit nuværende træningsniveau. Det får vi alt andet lige også en bedre spiller ud af. For Mark og for Horsens er det primære, at han kommer til at spille noget betydende seniorfodbold, og det kan vi fint indfri i forårets 2. division, som for vores vedkommende er vind eller forsvind kampe".

Mark Rasmussen siger selv om lejemålet, ”Det er en god mulighed for at spille noget seniorfodbold og få noget hår på brystet. Klubben virker ambitiøs og jeg håber jeg kan hjælpe med dem redde sig i 2. division.

Mark trænende for første gang med sine nye holdkammerater onsdag aften. Han sagde om sine nye holdkammerater, ”Det nogle rigtigt fine gutter og man mærker hurtigt hvordan de gerne vil spille”.