Ringkøbing IF's netværk slår til igen

Inden for kridtstregerne går det rigtig godt i Ringkøbing IF, hvor både 2. Division og Serie 1 på det seneste har hevet en masse sejre i land.

Men uden for kridtstregerne er der også succeshistorier. Tag for eksempel Mikkel Jakobsen der er er kommet til klubben, og som Ringkøbing IF har forsøgt at finde et job til.

Det arbejde har nu båret frugt, da Mikkel Jakobsen for et par uger siden fandt et arbejde - og det skete via Ringkøbing IF's netværk, hvor Tømrerfirmaet Lars R. Christensen stod og manglede et par flittige hænder.

”Jeg så det opslag, I sendte ud, hvor I fortalte, at Mikkel manglede et nyt arbejde, og eftersom vi har rigtig meget at lave, så tog jeg kontakt til Jens Nielsen, der sendte mig videre til Mikkel. Vi fik snakket lidt sammen, og to dage senere startede han så herude, så det er gået rimelig hurtigt,” forklarer Lars R. Christensen.

Lars R. Christensen er glad for at kunne hjælpe Ringkøbing IF, især også fordi han personligt ved, hvor vigtigt det er, at spillerne har noget at lave foruden fodbolden.

”Jeg har selv en søn, der har spillet i både FC Midtjylland, Esbjerg fB og Ringkøbing IF, så jeg ved, at det er vigtigt for spillerne at have noget at lave, så de ikke bare sidder derhjemme og hænger, og så er det selvfølgelig altid rart, at både klubben og jeg får noget godt ud af en mand som Mikkel, som godt kan tage fra,” siger Lars R. Christensen med et smil på læben.

Mikkel Jakobsen er også selv glad for at komme lidt ud af lejligheden og føle sig nyttig, også selvom han ikke har den helt store tømrererfaring.

”Starten herude er gået rigtig fint. Det lever op til mine forventninger, og det er rigtig rart at komme ud og lave noget. Jeg føler mig godt til rette her, og jeg er blevet taget godt imod. Nu er det ikke fordi, jeg har den helt store tømreruddannelse bag mig, men jeg gør da, hvad jeg kan og bidrager med det, jeg kan finde ud af,” griner Mikkel Jakobsen, inden han understreger, at han er glad for at kunne give noget tilbage til en af klubbens sponsorer.

”Lars er jo sponsor ude hos os, og han ved jo godt, at det er vigtigt for mig at kunne komme til samtlige træningspas og kampe, og at han er helt med på det, giver en masse til mig og klubben, og derfor er det også vigtigt for mig, at jeg kan givet noget tilbage til ham, og jeg håber da, han bliver glad og tilfreds med det, jeg kan bidrage med herude,” siger Mikkel Jakobsen.

Ham og kæresten flyttede desuden i lejlighed i Ringkøbing den 1. september, og de er blevet taget godt imod i byen, forsikrer han.

”Vi er så småt ved at finde os til rette i byen. Vi mangler godt nok lige at få de sidste ting på plads, men nu hvor hverdagen også er ved at blive rutine med arbejde og fodbold, så er vi ved at vænne os til det hele, og vi er samtidig blevet taget godt imod i byen, så det er helt perfekt,” lyder det fra en tilfreds Mikkel Jakobsen.

Vi er rigtig glade for, at Mikkel Jakobsen og Tømrerfirmaet Lars R. Christensen fandt hinanden, og vi håber, det bliver et godt samarbejde for begge parter fremadrettet.