Ringkøbing IF’s modstandere er fundet

Når fodboldsæsonen igen går i gang i midten af august, bliver det med Ringkøbing IF i danmarksserien, og vi er er placeret i pulje 3 med primært sydjyske og fynske modstandere samt Viby IF og Odder IGF fra det østlige Jylland.

Det er en pulje, som Ringkøbing IF kender til, for seneste oprykning til 2. division skete netop fra pulje 3 efter et tæt parløb med fynske Tarup/Paarup IF, som også bliver én af modstanderne i den kommende turnering.
Her træder den nye struktur i kraft, og det betyder, at holdene mødes to gange, hvorefter de fire bedste hold fra hver pulje går videre til et slutspil.

- Vi har bestemt gode minder fra den pulje, siger RIF-sportschef Jens Nielsen om placeringen i pulje 3.
- Vi kender mange af holdene fra tidligere, og vi får også lov til at møde nye klubber i skikkelse af for eksempel Viby og Odder, så det tegner rigtig spændende, siger Jens Nielsen.

Til gengæld bliver der ikke udsigt til lokalopgør mod Herning Fremad og Tjørring IF, og det får Jens Nielsen til at græde med det ene øje og smile med det andet.
- I lokalopgør er der altid ekstra tænding hos modstanderne – og den bliver ikke mindre af at møde en nedrykker som os – men jeg er da bevidst om, at lokalopgør trækker ekstra tilskuere til, men sådan blev det altså ikke. Man kan sige, at det både er godt og skidt, at vi går glip af de lokalopgør, siger Jens Nielsen.

Han fortæller, at Ringkøbing IF har planer om at forsøge sig med fredagskampe hjemme på Green Arena i den kommende sæson.
- I det omfang, det er muligt, tester vi konceptet, for vi har en tro på, at vi kan skabe hyggelige rammer om kampene på det tidspunkt, siger sportschefen.

Ringkøbing IF kan se frem til kampe mod følgende modstandere i den kommende sæson: B1913, Hedensted IF, Horsens fS, Kolding B., Marienlyst, Odder IGF, OKS, Tarup/Paarup IF, Varde IF og Viby IF.
Første runde afvikles i weekenden fra den 14. til den 16. august.