Ringkøbing IF vinder Jysk Mesterskab i indendørs fodbold for U13 og U14

Det er ikke hver dag, at man vinder Jysk Mesterskab i indendørs fodbold, men i forrige weekend lykkedes det ikke desto mindre for både Ringkøbing IF’s U13 og U14 hold at løbe med den flotte hæder. 

For Ringkøbing IF’s U14 mandskab fik spillerne endda muligheden for at vinde titlen på hjemmebane, da det blev afholdt i ROFI-centret, og det var meget specielt at vinde det på hjemmebane fortæller holdets træner, Danny ’Buller’ Kristensen.

”Holdet vandt også Jysk Mesterskab i U13-rækken sidste år, men det var stort for dem at vinde på hjemmebane. Der var en meget stor opbakning i ROFI-centret, og alt spillede derude med maden, faciliteterne og to gode baner, så ROFI-centret skal have stor ros,” lyder det fra Danny ’Buller’ Kristensen, der dog giver den største ros til spillerne. 

”Selvom de også vandt Jysk Mesterskab sidste år, er de meget ydmyge, og det er med til at gøre dem så gode. De hygger sig og fjoller rundt, men når uret på banen først går i gang, så er de fokuseret og helt klar. Jeg har aldrig sagt så lidt som træner til et Jysk Mesterskab, for de styrer det mere eller mindre selv, og det er så fedt at se,” lyder det fra træneren, der trods alt har været til syv Jyske Mesterskab som træner og i år kunne se holdet spille en kamp uafgjort og vinde de resterende otte. 

Denne gang var det dog ekstra specielt for ham, for han stod i spidsen for to RIF-hold i U14-rækken, og på imponerende vis endte de med at møde hinanden i finalen. 

”Det var virkelig en flot præstation af begge hold, og det gjorde det også meget specielt, for man ville jo gerne have begge hold til at vinde, og det er første gang, jeg har oplevet det, så jeg blev lige nødt til at gå ud af hallen, da finalen skulle spilles. Så det var en rigtig god weekend, hvor det fedeste var at se, den anerkendelse som spillerne fik fra modstanderens trænere og forældre efter kampene,” forklarer Danny ’Buller’ Kristensen 

Små to timers kørsel østpå blev U13-rækkerne i Jysk Mesterskab afholdt i Auning, og for andet år i træk blev det altså et hold fra Ringkøbing IF, der nuppede sejren. 

Og det gjorde de på ganske imponerende vis, for holdet vandt nemlig alle syv pulje kampe med en målscore på 62-8, inden man besejrede Aabenraa BK med 9-1 i semifinalen, og i finalen besejrede man Horne IF med 7-1.

”Spillerne var jo fantastiske,” fortæller holdets træner, Steen Holk-Bank. ”Det var simpelthen en fornøjelse at se den koncentration, de havde på banen, hvor alle aftaler blev overholdt. Vi var ultraskarpe, fokuseret og lidt bedre end konkurrenterne, hvilket gav nogle lidt vanvittige resultater.” 

Holdets vej til Jysk Mesterskab var endda også noget anderledes end de fleste andre, da holdet faktisk skulle spille med i U14 for at kvalificere sig. 

”Der var ikke nok U13A hold i vores region, og derfor spillede vi faktisk i U14B for at kvalificere os til Jysk Mesterskab, hvor spillerne gjorde det rigtig godt. Til Jysk Mesterskab, hvor vi så spillede i vores egen række, var kampene egentlig også tætte i lang tid, men da man spiller 11 minutter per kamp, så knækkede vores modstandere lidt til sidst, og drengene vandt fuldt fortjent. De var som sagt fantastiske,” fortæller Steen Holk-Bank. 

Vi vil gerne sige stort tillykke til begge hold med de fornemme præstationer! 

På det øverste billede er Ringkøbing IF U14 stående i RIF-trøjer, hvor spillerne er Daniel Glintborg Nielsen, Jakob Bruun, William Bro Sand, Niklas Højer, Mathias Frich og Simon Kristensen. 

På det nederste billede er Rinkøbing IF U13 stående i hvide Jysk Mesterskab-trøjer, hvor spillerne er Alexander Birkmose, Anders Heinze, Christian Spørring, Daniel Holk-Bank, Mathias Thomsen og Mikkel Øxenberg.