Ringkøbing IF tager mod Aarhus Fremad

På søndag danner Green Arena nok engang rammen om et 2. Divisionsbrag, når Aarhus Fremad kommer på besøg i det vestjyske. 

I sidste sæson duellerede de to mandskaber også mod hinanden, hvor Aarhus Fremad vandt opgøret på Green Arena med 1-0, men Ringkøbing IF fik revanche senere på sæsonen med en 2-0 sejr i Aarhus. 

I det sidste opgør stod Christian Nissen for begge Ringkøbing IF-scoringer, og i sommerferien skiftede den tidligere Ringkøbing IF-angriber til netop Aarhus Fremad, da turene til Vestjylland blev for lange efter halvandet år i klubben.

Christian Nissen kommer dog ikke i spil på søndag, da han blev udvist i Aarhus Fremads seneste opgør mod Kolding IF, og det må alt andet lige ses som en fordel for Ringkøbing IF. Christian Nissen har nemlig stået for fire af Aarhus Fremads otte mål i sæsonens første seks kampe. 

Dermed har den tidligere Ringkøbing IF-angriber også haft en stor andel i de syv point som Aarhus Fremad har samlet sammen indtil videre. Den århusianske klub tabte godt nok sæsonens første kamp til Tarup-Paarup, men siden da har holdet ikke tabt i fem kampe, hvor man har vundet en enkelt og spillet fire uafgjorte, og derfor er de nu placeret på 6. pladsen. 

To placeringer længere nede i tabellen med samme pointantal finder man Ringkøbing IF, der har hentet syv point i de seneste tre kampe og på fornem vis har rejst sig efter en mental hård start på sæsonen. 

Ligesom søndagens gæster må Ringkøbing IF dog også være foruden en vigtig spiller. I sidste weekends opgør mod Kjellerup IF modtog Jonas Magnussen nemlig et gult kort, og det betyder, at han er ramt af karantæne i weekenden. 

Mod Kjellerup IF måtte Mikkel Kjeldstrup samtidig udgå med en skade, og det er usikkert, om han når at blive den kvit, men heldigvis er Dennis Juelsgård nok engang til rådighed for cheftræner Nicolai Wael, der dog fortsat må undvære Andrés Lope, Jeppe Solgaard og Gloire Rutikanga. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Aarhus Fremad fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena. 

Kampen kan samtidig følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22683.

Kamppartner er Kvickly.