Ringkøbing IF tabte generalprøven mod Holstebro

Det blev ikke ligefrem den ønskede generalprøve for Ringkøbing IF, der i går tabte 0-3 på hjemmebane mod Holstebro. 

Allerede ved pausen var gæsterne foran 2-0, da de efter cirka syv og 25 minutter udnyttede to dumme boldtab fra Ringkøbing IF, og i 2. halvelg lukkede de festen med kort tid igen, da de scorede til slutresultatet.

Cheftræner Nicolai Wael var selvfølgelig ikke tilfreds med resultatet, men han tager nederlaget på sin kappe. 

”Det blev ikke lige, det resultat vi regnede med i vores sidste testkamp. Ansvaret er mit, og havde det været en turneringskamp, havde jeg også ageret anderledes, og resultatet havde måske også været et andet, selvom jeg synes, at Holstebro spillede en god kamp og var sat godt op af Kim. Det var mit valg, at vi stadig skulle udvikle på vores opbygningsspil fra Mads og forsvaret, og at vi skulle være boldbesiddende og skabe spil og mål derigennem,” lyder det fra Nicolai Wael, der dog er tilfreds med spillernes attitude på banen.

”Der var rigtig mange flotte opspil, hvor det var centimeter, der manglede i form af overligger, stolpe og deres målmand, som var kampens bedste. Vi er aldrig tilfredse med at tabe, og jeg så også en stor utilfredshed hos spillerne, og det viser mig, at vi er kommet langt med holdet og deres vindermentalitet, hvilket har været et fokusområde,” siger cheftræneren.

Allerede på fredag gælder det forårspremieren mod Skive IK, men Nicolai Wael ryster ikke på hånden. 

”Jeg er ærgerlig over vores fejl, og måden deres mål kommer på, men det overskygger ikke min opfattelse af, hvor jeg ser os. Vi har sgu set stærke ud, og med Pape og Vestergaard tilbage i truppen ser vi frem mod Skive og foråret. Der er ingen grund til at gemme RIF-huen væk efter i går, for ansvaret var mit, og spillerne gjorde, hvad der blev bedt om. Næsten i hvert fald,” siger Nicolai Wael med et smil på læben. 

Forårspremieren mod Skive spilles fredag aften og fløjtes i gang klokken 19:00.