Ringkøbing IF styrker den sportslige stab

Ringkøbing IF arbejder vedvarende på at optimere omkring klubbens bedste hold, og søndag blev en klar forstærkning præsenteret i goenergi-loungen forud for sæsonpremieren mod OKS.

Sportschef Jens Nielsen bød velkommen til Arne Linnet, som tilknyttes omkring førsteholdet som A+ træner, og han skal ligeledes være med til at udvikle klubbens unge spillere – som der er mange af.

- Inden jeg præsenterer herren ved min side, vil jeg gerne begynde et andet sted, sagde Jens Nielsen:

- Hvor mange U19-spillere har vi i klubben, spurgte han sponsorchef Lars Bræmer, som skød for lavt.

- Vi har 48. Otteogfyrre, sagde Jens Nielsen om det imponerende antal spillere i klubbens ældste ungdomsårgang.

Dem kommer Arne Linnet blandt andet til at arbejde med i et job, som byder på mange forskellige opgaver.

- Jeg kommer til at være med omkring træningen, og derudover skal jeg se nærmere på de modstandere, som Claus ikke kan nå, jeg skal udvide vores kartotek af interessante spillere, primært fra Vestjylland, og jeg skal levere individuelle videoanalyser, fortæller Arne Linnet, der er en kendt og respekteret fodboldmand i området.

Han har tidligere fungeret som træner i Vildbjerg SF, Skive IK og Holstebro Boldklub, og han bringer et stort netværk med sig ind i Ringkøbing IF.

- Jeg glæder mig til de spændende opgaver i en tid, hvor Ringkøbing er i gang med at bygge en helt ny trup op, og der er mange unge spillere med potentiale, mener Arne Linnet, som er en ekspert i forhold til at bruge video i udviklingen af unge spillere.

- Unge spillere har udsving i præstationerne, sådan er det, og der kommer også personlige fejl, men der findes en lang række ting, vi kan lære dem, og det visuelle er et godt redskab i forhold til at fortælle spillerne, hvad der er godt, og hvad der er mindre godt, siger Ringkøbing IF’s nye A+ træner.

Til daglig er 40-årige Arne Linnet projektleder inden for byggebranchen, men det nye job i Ringkøbing IF passer perfekt til ham, og han ser frem til at bidrage til en fortsat udvikling af klubben.

- Der er allerede et stærkt team omkring førsteholdet og talenterne, og vi vil løbende snakke om, hvordan vi udnytter vores samlede ressourcer bedst, siger Arne Linnet, som kom godt fra start med en sejr på sin første arbejdsdag.

Velkommen til Ringkøbing IF, Arne Linnet.