Ringkøbing IF storsejrede imod Kjellerup IF

I går aftes tog Ringkøbing IF imod Kjellerup IF hjemme på Aage Esbjerg Arena, og det endte med en komfortabel 5-2 sejr til Ringkøbing IF, der var foran 3-0 ved pausen.

Det var dog gæsterne, der startede med at have bolden mest, men bortset for en mistimet afslutning i feltet blev det aldrig farligt, og i stedet var det Ringkøbing IF, der fik scoret kampens første mål cirka halvvejs igennem første halvleg.

Fine kombinationer i højre side af banen endte til sidst med en afslutning af Mikkel Jakobsen fra kanten af feltet. Gæsternes målmand fik hevet en fin redning ud af ærmet, men returen endte hos en fremadstormende Casper Petersen, der hamrede sit første uofficielle mål i nettet for Ringkøbing IF.

Kort tid efter blev det også 2-0 til Ringkøbing IF, og endnu engang kom det efter flot kombinationer i højre siden. Mikkel Jakobsen fandt Mikkel Koustrup bagved gæsternes forsvar, og højrebacken sendte et fladt indlæg ind foran mål, hvor Kenneth Lund blev nedlagt. Det takserede dommeren til et straffespark, og det eksekverede Dennis Juelsgård sikkert fra 11-meter-pletten.

Inden pausen blev det også 3-0 til Ringkøbing IF, og denne gang var det Kenneth Lund, der havde sidste fod på bolden. En god diagonalbold endte for fødderne af Casper Petersen, der sendte et godt, fladt indlæg ind til Kenneth Lund, og da ingen forsvarsspillere nedlagde ham denne gang, så kunne angriberen nemt udbygge føringen yderligere.

Kort inde i 2. halvleg fik gæsterne reduceret, men Ringkøbing IF fik svaret hurtigt igen, da en sløj aflevering af en Kjellerup IF-forsvarsspiller endte lige i fødderne på Lennard Lauridsen, der satte gang i en kontra og spillede Mikkel Jakobsen fri foran mål, hvor han sikkert udplacerede målmanden til 4-1.

Senere i halvlegen fik Kjellerup IF endnu engang reduceret, på trods af store protester fra Mads Petersen, der mente, at gæsterne havde hånd på bolden i situationen.

Det blev dog Ringkøbing IF og Mikkel Jakobsen der fik sat det sidste punktum, da offensivspilleren lukkede festen med en scoring fra en spids vinkel få minutter inden slutfløjtet, og derfor kunne holdet fejre en fortjent 5-2 sejr hjemme på Aage Esbjerg Arena.

Dermed kan holdet på søndag smutte til Tyrkiet med et smil på læben, hvor der venter en træningskamp mod russiske FC Chaika, der topper sin række i en af landets tredjebedste rækker.