Ringkøbing IF spiller træningskamp i Silkeborg

Der bliver ikke spillet om point mere i 2019, men det betyder ikke, at Ringkøbing IF er gået på vinterferie endnu.

Træningen fortsætter nemlig indtil slutningen af november måned, og i aften spiller holdet også en træningskamp, når man gæster Danmarksserie-mandskabet Silkeborg KFUM på JYSK Park i Silkeborg.

Silkeborg KFUM ligger i skrivende stund nummer to i Danmarksseriens Pulje 4, så der venter god modstand til Ringkøbing IF, der dog selv er uden et par spillere.

"Vi ser bort fra flere af de etablerede spillere i aften, hvor vi i stedet får set på to prøvespillere, og samtidig giver spilletid til en del af dem, der ikke har fået de fleste minutter i efteråret, samt nogle af dem der har været ude med skader. Det bliver helt sikkert en fin kamp imod et spændende hold på et sjovt stadion, så vi ser frem til årets sidste kamp," lyder det fra cheftræner Nicolai Wael.

Som cheftræneren selv er inde på, så får han mulighed for at se to prøvespiller an, der har trænet med i denne uge. Det drejer sig om to fransktalende spillere; nemlig forsvarsspilleren Lionel og offensivspilleren Bilaly Diarra.

"Lionel er en stor og atletisk forsvarsspiller, som virker til at være dygtig på bolden, mens Bilaly er en hurtig offensivspiller, som nok har det bedst på kanten. Der er den udfordring, at ingen af dem snakker specielt godt engelsk, men vi glæder os til at se dem i kamp, så vi forhåbentlig kan få dannet os et bedre indtryk af dem," siger Nicolai Wael.

Aftenens opgør imod Silkeborg KFUM spilles som sagt på JYSK Park klokken 19:00.

Der bliver ikke liveopdateret fra træningskampen, så det er med at tage en tur til Silkeborg, hvis man vil se Ringkøbing IF i aktion for sidste gang i 2019.