Ringkøbing IF skal fortsætte den gode stime i Odder

Ti point i de seneste fire kampe er status for Ringkøbing IF, der med de seneste flotte præstationer har spillet sig op i den ønskede top seks, da man efter syv kampe i sæsonen er placeret på sjettepladsen i 2. Divisions Pulje 1. 

Det er dog en utrolig tæt række, og med sine ti point har Ringkøbing IF blot fem point op til førstepladsen, men til gengæld er der også kun fire point ned til næstsidste pladsen.

Lørdagens modstander fra Odder IGF befinder sig på en 10. plads i rækken og har samlet seks point ind i sæsonens første syv kampe. Dermed befinder det østjyske mandskab sig fire point efter Ringkøbing IF, og de to mandskaber er altså ikke meget mere end en enkelt sejr fra hinanden. 

I modsætning til Ringkøbing IF er Odder IGF inde i en formmæssig dårlig periode, da det kun er blevet til to point i de seneste fem kampe. Med til historien hører det også, at de fem kampe har været mod Brabrand IF, Aarhus Fremad, Jammerbugt FC; FC Sydvest og Skive IK, så det har også på papiret været ganske svære modstander for Odder IGF. 

I det seneste opgør var Odder IGF på besøg hos det forventede tophold fra Skive IK, og her var man meget tæt på at hente point. To gange bragte de sig foran i 1. halvleg, men i sidste ende endte skibonitterne med at tage de tre point via en 3-2 sejr. Der var samtidig lidt ekstra malurt i bægeret for Odder IGF i det opgør, da målscoreren til 1-0, Nikolaj Schmidt Nielsen, blev udvist dybt inde i overtiden, og han er derfor ikke til rådighed mod Ringkøbing IF. 

Med alt det in mente skal Ringkøbing IF stadig ikke tage let på tingene på lørdag. Odder IGF har altid været en svær modstander, og især hjemme på Spektrum Odder har de også en god evne til at hente point. Det er da også her, at de har hentet fem af deres seks point indtil videre i denne sæson. 

Men Ringkøbing IF kommer selvsagt med en god portion selvtillid efter de seneste positive resultater, og man vil selvfølgelig gøre alt for at bygge videre på sin stime af fire kampe som ubesejret. 

Det bliver dog med sikkerhed uden Nikolaj Pape Sørensen, der blev udvist i den seneste sejr mod Aarhus Fremad, men til gengæld vil Jonas Magnussen igen være til rådighed, da han har overstået sin karantænedag. 

Derudover er der ikke meget nyt på skadesfronten, hvor langtidsskadet Andrés Lope, Jeppe Solgaard og Gloire Rutikanga stadig er ude, men der er mulighed for, at Mikkel Kjeldstrup kan vende tilbage efter han sad ude i sidste uge med en skade. 

Opgøret mellem Odder IGF – Ringkøbing IF spilles lørdag den 15. september på Spektrum Odder med kickoff klokken 14:00.

Kampen kan følges via Facebook og Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/odder?id=24789.