Ringkøbing IF skal fortsætte den gode stime i Aarhus

Kampene kommer som perler på en snor for Ringkøbing IF, der i morgen skal en tur til Aarhus for at møde Aarhus Fremad.

Det bliver den tredje kamp på syv dage for både Ringkøbing IF og Aarhus Fremad, og en nøgle til opgøret er helt sikkert, hvilket af de to hold der har mest energi at arbejde med på dette tidspunkt af sæsonen.

For Ringkøbing IF er det i den grad positivt, at man virker til at have fået noget momentum over på sin side med fire point i de sidste to kampe, hvor man har besejret Skive IK og spillet uafgjort imod Jammerbugt FC.

Momentum er dog også noget, der kan siges om Aarhus Fremads resultater i Oprykningsspillet, som har været rigtig gode. Tre sejre, to uafgjort og et enkelt nederlag er det blevet til for Aarhus Fremad, og det betyder, at østjyderne er hoppet op på en femteplads i rækken.

Stærkt medvirkende til den placering har den tidligere Ringkøbing IF-spiller Christian Nissen været. Han har nemlig nettet ti gange for Aarhus Fremad i indeværende sæson, og der skal helt sikkert holdes øje med den høje angriber, hvis Ringkøbing IF vil have noget med hjem fra det nordlige Aarhus.

Mens Ringkøbing IF-forsvaret holder øje med Christian Nissen, så kan de også passende holde et vågent øje med angrebskollegaen Frederik Høgh Jensen, der har scoret otte gange i denne sæson, og det var netop Frederik Høgh Jensen, der scorede, da Ringkøbing IF tabte 0-1 tilbage i november.

Ringkøbing IF har dog også fået skovlen under morgendagens modstander i denne sæson, da man vandt med samme cifre i årets første indbyrdes opgør, hvor Anders Vestergaard Larsen stod for en sen scoring hjemme på Green Arena.

Hvem der trækker sig sejrsrigt ud af opgøret i morgen må tiden vise, men der er ingen tvivl om, at begge hold kommer til at gå hårdt efter de tre point, som ville lune godt for begge mandskaber.

For Aarhus Fremad gælder det om at holde fast i toppen og måske endda jagte lokalrivalerne fra Brabrand IF på tredjepladsen, mens det for Ringkøbing IF gælder om at komme væk fra sidstepladsen, som man røg tilbage på i onsdags, da alle de nærmeste konkurrenter hentede tre point og Ringkøbing IF måtte nøjes med et enkelt.

Til opgøret må Ringkøbing IF undvære Jacob Sandal, der sidder over med karantæne, og derudover er et par spillere også tvivlsomme med skader, og hvem der er til rådighed, får vi nok først svaret på senere på dagen.

Som altid kan opgøret følges på Facebook, ligesom det kan høres via Radio Max.