Ringkøbing IF skal forsøge at spolere Koldings oprykningsdrømme

Om det er positivt eller negativt, at man kun har tre dage til at forberede sig til en kamp efter et nederlag, afhænger nok af øjnene der ser. 

Uanset hvad er det i hvert fald den opgave, Ringkøbing IF står overfor i morgen, hvor turen går til Kolding.

Den kamp kommer i kølvandet på et skuffende 0-4 nederlag hjemme på Green Arena imod HIK, hvor indsatsen var et stykke under det, man efterhånden forventer for Ringkøbing IF.

Og det bliver helt sikkert ikke nemmere i morgen, når man render ind i oprykningsaspiranterne fra Kolding IF.

Det storsatsende mandskab fra det sydøstlige Jylland har i det meste af sæsonen været placeret på en af de to oprykningspladser, og med tre kampe tilbage af sæsonen er det da også stadig der, Kolding IF befinder sig – mere præcist på en andenplads.

Det er dog med det yderste af neglene, da Brabrand IF ånder dem gevaldigt i nakken, hvor de kun har et enkelt point færre end Kolding IF.

Og det skyldes blandt, at Kolding IF har tabt et par topkampe på det seneste. Først tabte man 0-1 i Skive, og runden efter blev det så et 0-2 nederlag på hjemmebane imod netop Brabrand IF.

I weekenden kom de dog tilbage på sejrssporet med hiv og sving, da man besejrede AB med 2-1 efter en scoring tre minutter inde i overtiden af Rune Nautrup.

Rune Nautrup stod for begge scoringer i det opgør, og dermed topper han topscorerlisten i 2. Division sammen med Casper Johansen fra Middelfart, der begge har scoret 18 gange i denne sæson.

Men den måltotal kommer Kolding-angriberen ikke til at udbygge i morgen. Han sidder nemlig over med karantæne, eftersom han modtog et gult kort i 2-1 sejren over AB.

Udover topscoreren må Kolding IF også undvære vicetopscoreren Kristian Kirkegaard. Den offensive kreatør, der har scoret ni gange i denne sæson, er ligeledes ude med karantæne, da han afsoner den sidste af to kampe, efter han blev præsenteret for et rødt kort i nederlaget imod Brabrand IF.

Karantæner er der ikke nogen af i Ringkøbing IF, der dog desværre er hårdt ramt på skadesfronten.

Sikkert er det, at Dennis Juelsgård og Mikkel Kjeldstrup er ude resten af sæsonen, ligesom Mikkel Koustrup har måtte sidde over med en skade de sidste par kampe. Hertil kommer det, at flere spillere døjer med småskavanker, og hvem cheftræner Nicolai Wael har til rådighed ligger nok først helt fast på kampdagen.

Og selvom onsdag er valgdag, så har vi naturligvis en mand på stadion, og derfor kan du følge opgøret på Facebook og Radio Max, ligesom du kan se kampen live her: https://mycujoo.tv/video/kolding?id=41817.

Kickoff er klokken 19:00.