Ringkøbing IF skal forsøge at fortsætte god udebanestime i Aarhus

Mens det desværre har knebet med at hente point hjemme på Green Arena i denne sæson, så har Ringkøbing IF på det seneste leveret nogle flotte resultater på udebane.

De sidste tre udebanekampe har man mødt rækkens øjeblikkelige nummer tre, fire og fem, og det har man gjort uden at tabe.

Først spillede man 3-3 i Dalum efter et flot comeback, herefter blev det en 2-1 sejr i AB, og senest overvandt man en dårlig start i Middelfart, hvor man spillede 1-1.

På lørdag gælder det så en tur til VSK Aarhus, der ligger på en øjeblikkelig 8. plads i 2. Divisions Pulje 2 med 14 point.

Lørdagens værter går ind til kampen med deres egen ganske fine stime under armen. Godt nok tabte de 0-1 på udebane i Næsby i sidste weekend, men inden da var det blevet til syv point i tre kampe efter en 3-2 sejr i AB, 0-0 i Jammerbugt og en 1-0 sejr over Thisted FC.

Sejren mod Thisted FC var hjemme i Aarhus, og den faldt også på et ganske tørt sted, da VSK Aarhus inden det opgør havde spillet fem kampe på hjemmebane, hvor man ikke havde scoret, og det havde da også kun kastet en enkelt uafgjort af sig.

Med 14 point har VSK Aarhus skrabet dobbelt så mange point sammen, som Ringkøbing IF har på nuværende tidspunkt, og derfor er point mere eller mindre også påkrævet for Ringkøbing IF, så man selv kan få forøget sin egen pointtotal, men også få holdt fast i VSK Aarhus og de andre hold i den tunge ende af tabellen.

Det er dog ikke noget Ringkøbing IF har formået de første to gange, man er rendt ind i VSK Aarhus i denne sæson.

I første runde af Sydbank Pokalen tabte man nemlig 0-1 hjemme på Green Arena, og i september blev det så til et 1-2 nederlag i syvende spillerunde af 2. Division imod VSK Aarhus, der dermed har håneretten forud for lørdagens opgør.

Ringkøbing IF har ikke nogle spillere ude med karantæne, hvor Gloire Rutikanga har overstået sin ene spilledags karantæne, og han er derfor til rådighed igen i weekenden.

Desværre må Ringkøbing IF se bort fra Jeppe Solgaard, der udgik i sidste weekends nederlag med en hovedskade, og wingbacken er derfor ikke til rådighed resten af efteråret. Han hopper dermed ud på lazarrettet til Dennis Juelsgård og Ragnar Leósson, der heller ikke forventes at være til rådighed i 2019.

Lørdagens værter fra VSK Aarhus har ikke nogle spillere ude med karantæne, og derfor er det kun skader, der kan forhindre dem i at møde op i stærkeste holdopstilling.

Kickoff imellem VSK Aarhus – Ringkøbing IF er allerede klokken 12:00, og dette skyldes, at kampen er valgt som TV-kamp, hvor man kan se den på kanalen SPORT LIVE.

Opgøret bliver dog stadig streamet via Ekstra Bladet+, og det kan du se med dette link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715745.ece.

Sidst men ikke mindst opdaterer vi live fra kampen på Facebook, hvor vi også er live igennem med Radio Max.