Ringkøbing IF opruster med dygtig kantspiller

I weekenden kunne vi meddele Jules Youmeni indgik i truppen, til træningskampen mod Vejle Boldklub. Ringkøbing IF er nu blevet enige med Youmeni om aftale der gør ham til RIF spiller frem til sommer.

Cheftræner Nicolai Wael er glad for aftalen kom i hus, og sagde følgende onsdag aften. ”Jules er en utrolig alsidig spiller der sparker lige godt med begge ben, og vil derfor kunne dække begge kanter og evt. spille wingback i en 3-5-2 formation. Han har tidligere trænet på lidt højere niveau i Roskilde, det kan man mærke både fysisk, taktisk og verbalt, sidstnævnte noget truppen har manglet”.

Jules Youmeni er 21 år gammel, og et aktiv på Camerouns U/23 landshold. Tidligere i karrieren har han været i USA hvor han var på kontrakt i Orlando og senest i FC Roskilde i den danske 1. Divison.

Han udtaler selv om skiftet ”Det en god mulighed for mig. Her i Ringkøbing kan jeg opbygge noget erfaring og udvikle mig yderligere som spiller. Samtidig håber jeg at være med til at redde klubben fra nedrykning.”