Ringkøbing IF og Vestjysk Bank fortsætter samarbejdet

Vi er glade for at kunne meddele, at Ringkøbing IF og Vestjysk Bank fortsætter samarbejdet, der nu løber til og med 2020.

Hos Vestjysk Bank er man glade for at forlænge samarbejdet og dermed støtte lokalt og de mange frivillige i klubben. 

”Vi vil altid gerne støtte op lokalt. Det har vi gjort i mange andre sammenhænge, og det vil vi selvfølgelig også gerne i Ringkøbing IF. Der bliver ydet en rigtig stor frivillig indsats på mange parametre i klubben, og det vil vi gerne støtte op om,” fortæller privatkundechef i Vestjysk Bank, Anders Behrmann. 

Og når Ringkøbing IF på fredag åbner foråret i Skive, så bliver det med en masse Ringkøbing IF-fans på lægterne, da en fyldt bus drager mod Skive, og her har Vestjysk Bank været med til at gøre det muligt.

”Det er rigtig flot, hvis Ringkøbing IF kan sende 50 mand op og støtte byens fodboldhold til årets første kamp i Skive, og derfor vil vi da også rigtig gerne hjælpe med at folk får en god oplevelse på den tur,” siger Anders Behrmann.

Hos Ringkøbing IF er man selvfølgelig også rigtig glad for at fortsætte samarbejdet.

”Vi er naturligvis rigtig glade for, at Vestjysk Bank fortsætter støtten i Ringkøbing IF. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dem i fremtiden, og allerede på fredag får vi helt sikkert en rigtig god tur til Skive, som de har været med inde over,” fortæller Finn Juhl fra Ringkøbing IF Elite