Ringkøbing IF og Vestjylland Forsikring fortsætter samarbejdet

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har forlænget samarbejdet med Vestjylland Forsikring, så det nu løber indtil udgangen af 2019.

Hos Vestjylland Forsikring er man glade for at fortsætte det gode samarbejde.

”Vi har rigtig mange kunder i og omkring Ringkøbing, og så skal vi også støtte i de områder, hvor vi er godt repræsenteret. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for, at vi fortsætter med at støtte Ringkøbing IF. Mange af vores kunder er en del af sports- og kulturlivet, og som en del af lokalsamfundet har vi også et ansvar. Derfor støtter Vestjylland Forsikring som en naturlig del sportsklubberne og kulturlivet – det er nemlig her lokalt engagement og ildsjælene findes,” forklarer Harald Hagde fra Vestjylland Forsikring.

Da Ringkøbing IF åbnede foråret med en udebanekamp i Skive, havde Ringkøbing IF sørget for en tur for klubbens fans, og dette skete blandt andet takket være Vestjylland Forsikring, der havde sponsoreret bussen dertil.

”Det er selvfølgelig altid godt, når vi kan få sendt nogle folk afsted til udebanekampene, og at vi kan bidrage på den måde, hvor vi også selv får muligheden for at sende medarbejder og kunder med i bussen, er noget vi ser som en naturlig måde at give noget tilbage på,” forklarer Harald Hagde.

Hos Ringkøbing IF er der selvfølgelig også en glæde over at forny samarbejdet med en af de trofaste partnere.

”Vestjylland Forsikring har været med i en årrække i Ringkøbing IF, og vi er både glade og stolte over, at de fortsat vil være med i vores klub. Vi har altid haft et utrolig godt samarbejde med dem, og det glæder os, at det kommer til at forsætte ufortrødent i 2019 også,” forklarer Finn Juhl fra Ringkøbing IF.