Ringkøbing IF og Sport 24 Ringkøbing forlænger samarbejdet

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Ringkøbing IF og SPORT 24 Ringkøbing fortsætter samarbejdet indtil udgangen af 2020.

Indehaveren af Sport 24 i Ringkøbing, Tommy Simonsen, har været en del af netværket i Ringkøbing IF i flere år, og han glæder sig over, at det fortsætter.

”Det er jo helt åbenlyst, hvorfor jeg har forlænget samarbejdet med Ringkøbing IF. Vi har haft et samarbejde i mange år, og når jeg bløder, så er det blåt. Det har altid været min klub, og det kommer det til at være mange år ud i fremtiden, så det har været helt naturligt at forlænge kontrakten,” siger Tommy Simonsen.

Han understreger, at det at være partner i Ringkøbing IF samtidig giver en god synergi for butikken.

”Alt andet lige får vi en rigtig god sponsering i Ringkøbing IF, hvor vi blandt andet er på alt spillertøjet. Det smitter jo også af på kunderne derude, hvilket blandt andet også gælder klubbens medlemmer, som mange gange kommer og handler hos os, fordi vi er en del af flokken. På den måde giver det en god synergi for vores butik også,” lyder det fra Tommy Simonsen.

Hos Ringkøbing IF er man naturligvis også glade for at fortsætte det gode samarbejde med Sport 24.

”Vi har i rigtig mange år haft et utrolig godt forhold til Tommy og Sport 24 Ringkøbing. Sammen med Hummel står Sport 24 Ringkøbing blandt andet for vores tøj, som vi netop har fået udskiftet til samtlige hold, og vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med dem de næste to år,” fortæller Finn Juhl fra Ringkøbing IF Elite.