Ringkøbing IF og Ringkøbing Skilte forlænger samarbejdet til og med 2021

Inden for kridtstregerne sker der ikke det store i øjeblikket, men udenfor sker der en masse, og derfor er Ringkøbing IF glade for at kunne meddele, at vi har forlænget samarbejdet med Ringkøbing Skilte, der forbliver en del af RIF-familien til og med 2021.

Hos Ringkøbing Skilte er man glad for, at man kan støtte lokalt, for det er det, der driver værket, når virksomheden sætter sin signatur på sponsoraftaler.

”Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke ser vanvittig meget fodbold, men for mig er det utrolig vigtigt at støtte lokalt. Vi får selvfølgelig også noget reklame ud af at være sponsor i Ringkøbing IF, men det der bærer værket, er, at vi støtter i lokalområdet. Det er stort, at vi har så gode sportshold i byen, og det skal vi gerne fortsætte med,” lyder det med et smil fra Tommy Sørensen, der er indehaver af Ringkøbing Skilte.

Hos Ringkøbing IF er man naturligvis også glade for at fortsætte det gode samarbejde med den sponsor, der sørger for mange af de fine bandereklamer ude på Green Arena og Aage Esbjerg Arena.

”Vi har i mange år haft et rigtig godt samarbejde med Ringkøbing Skilte, og det siger meget, at selvom Tommy måske ikke er den største fodboldfan, så støtter han fortsat Ringkøbing IF, og det betyder rigtig meget for en lokal klub som vores. Det glæder vi os meget over, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde de næste to år som minimum,” lyder det fra en tilfreds sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Ringkøbing Skilte på Facebook her, eller du kan besøge deres hjemmeside her.