Ringkøbing IF og Ringkjøbing Landbobank forlænger hovedsponsoratet

Julen falder lidt tidligere i år, da Ringkøbing IF og Ringkjøbing Landbobank har sat sine signaturer på en ny tre-årig aftale, der betyder, at Ringkøbing IF’s hovedsponsor fortsat hedder Ringkjøbing Landbobank. 

I mere end 25 år har Ringkjøbing Landbobank været en fast bestanddel af tapetet i Ringkøbing IF, og sådan fortsætter det altså med at være efter indgåelsen af den nye aftale. 

Ringkjøbing Landbobank har været med på hele Ringkøbing IF’s rejse fra serierækkerne til 2. Division, og banken ser frem mod de næste tre år i fodboldklubben, hvor de også bliver partner på alt det videoindhold, som Ringkøbing IF producerer. 

”I Ringkjøbing Landbobank er vi meget glade og stolte af at være en del af Ringkøbing IF. Vi glæder os til at bakke klubben op i den fortsatte flotte udvikling i årene fremover. Den nye bestyrelse har forstået at lave et setup i klubben, hvor der både er fokus på eliten og ikke mindst på bredden. Samtidig har Ringkøbing IF en stor, bred og loyal skare af frivillige i klubben, der er med til at skabe de gode rammer for alle i klubben. Alt det gør, at vi glæder os til den fortsatte rejse med Ringkøbing IF,” siger markedschef Klaus Gamst fra Ringkjøbing Landbobank.   

I Ringkøbing IF er man naturligvis også utrolig glad for at forlænge med hovedsponsoren, der har været med klubben i tykt og tyndt de seneste mange år.

”Vi er rigtig glade for at forlænge hovedsponsoratet med Ringkjøbing Landbobank, da det giver ro på bagsmækken de næste tre år, så vi kan koncentrere os fuldt og helt om at nå i mål med vores vision og målsætninger,” siger bestyrelsesformand i Ringkøbing IF-elite, Finn Juhl, der også er glad for at beholde kontinuitet i sponsormassen. 

”En af forudsætningerne for at Ringkøbing IF kan fortsætte den positive udvikling, klubben har gang i, er blandt andet en vis kontinuitet og stabilitet i sponsormassen, og her er Ringkjøbing Landbobank en særdeles stærk og loyal partner for os,” fortæller Finn Juhl. 

Hos breddeafdelingen i Ringkøbing IF er man også rigtig glade for forlængelsen.

”Med aftalen fortsætter vi vores positive samarbejde med Ringkjøbing Landbobank, som har været med os i mere end 25 år. Vi er glade og taknemmelige over, at Landbobanken fortsat bakker så stærkt op om den udvikling, Ringkøbing IF gennemgår i disse år,” siger bestyrelsesformand i Ringkøbing IF, Andreas Leidesdorff, der understreger vigtigheden af aftalen for ungdomsafdelingen i klubben. 

”For ungdomsafdelingen betyder aftalen, at vi fortsat kan tilbyde kommunens allerbedste fodboldrammer og sikre, at vi bliver ved med at udvikle dygtige drenge- og pigespillere samt at være katalysator for sammenhold og venskaber børn og unge imellem,” forklarer Andreas Leidesdorff.