Ringkøbing IF og Jammerbugt FC krydser klinger på Green Arena

Ringkøbing IF når ikke at have armene i vejret i lang tid for at fejre weekendens sejr i Skive, for allerede i morgen går det igen løs i 2. Divisions Oprykningsspil, når Jammerbugt FC kommer på besøg på Green Arena.

Jammerbugt FC oprustede i vinters, hvor man fik tilgang af spillere fra AaB, Vendsyssel og Thisted, ligesom holdets gamle topscorer blev hentet hjem fra Færøerne, og flere nævnte da også det nordkyske mandskab som en mulig oprykningskandidat før forårssæsonen gik i gang.

Den mulighed fordampede dog hurtigt i foråret, da holdet i de første seks kampe kun fik hentet syv point ind på kontoen.

Syv point er det ligeledes blevet til Oprykningsspillets foreløbige fem kampe, og det efterlader Jammerbugt FC solidt i midten på en 7. plads med 14 point op til førstepladsen og 12 point ned til sidstepladsen.

Interessant er det dog, at begge Jammerbugt FC’s sejre i Oprykningsspillet er kommet på udebane, hvor man har besejret Vanløse IF og B93 med henholdsvis 2-0 og 2-1.

Ringkøbing IF vandt som bekendt sin første kamp i Oprykningsspillet i lørdags, da man besejrede topholdet Skive IK med 1-0 efter en scoring af Kenneth Lund.

Det var en kærkommen sejr for Ringkøbing IF, der både var ramt af skader og karantæne til opgøret, men de 14 spillere, der kom på banen, leverede en helstøbt indsats og gav cheftræner Nicolai Wael den perfekte jubilæumsgave, da han rundede 100 kampe i spidsen for holdet.

Nu jagter Ringkøbing IF så en sejrsstime, men i denne sæson er det Jammerbugt FC, der har haft overtaget, når de to hold er mødtes.

Det har de gjort to gange i denne sæson, og begge gange er det vendelboerne, der har trukket sig sejrsrigt ud af opgøret med 2-1.

Den statistik skal Ringkøbing IF forsøge at bryde, og der er vist et eller andet med et gammel ordsprog, der indeholder ordene tredje gang og lykkens gang, og det håber vi selvfølgelig bliver en realitet i morgen aften.

Til kampen kan Ringkøbing IF glæde sig over, at topscorer Lennard Lauridsen kommer tilbage fra endt karantæne. Samtidig gjorde Nikolaj Pape Sørensen comeback i sejren i Skive, og Gloire Rutikanga startede sin første kamp i lang tid og viste et imponerede niveau.

På skadesfronten er der derfor ikke så mange andre end Dennis Juelsgård og Lauge Olesen, som begge er ude af morgendagens opgør.

Gæsterne fra Jammerbugt FC må til opgøret undvære Michael Byskov, der sidder over med karantæne efter et gult kort i weekenden.

Kampen mellem Ringkøbing IF – Jammerbugt FC fløjtes i gang onsdag aften klokken 19:00 på Green Arena.

Kamppartner er Ringkøbing Løveapotek.