Ringkøbing IF og Hotel Fjordgården forlænger samarbejdet

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at Hotel Fjordgården har forlænget sin sponsoraftale i klubben, så det populære hotel fortsat er en del af klubbens sponsorkreds i 2020.

Hotel Fjordgården har i en årrække været sponsor i Ringkøbing IF, og det glæder man sig også over at være, når vi går ind i 2020.

”Der er noget hjerteblod i det. Ringkøbing IF er noget af det, vi som by kan være stolte af at præsentere. Jeg har selv et par drenge, der spiller fodbold ude i klubben, og det er samtidig det sted, jeg synes, vi får det bedste PR. Vi vil selvfølgelig altid gerne have flere herud også, men jeg kan også se, at der kommer en del fra Ringkøbing IF’s netværk ud på Hotel Fjordgården, så derfor giver det også god mening for os,” lyder det fra Hotel Fjordgårdens direktør, Brian Madsen. 

Hos Ringkøbing IF er man også glade for, at det fine samarbejde kan fortsætte når 2019 forvandles til 2020.

”Vi er rigtig glade for, at Hotel Fjordgården vil fortsætte sit engagement i Ringkøbing IF. Vi har kun positive ting at sige om Hotel Fjordgården, som bliver brugt i tide og utide af spillere og ledere i klubben, og vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye år,” lyder det fra en tilfreds sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Hotel Fjordgården på Facebook her, eller du kan besøge deres hjemmeside her.