Ringkøbing IF og Hote Fjordgaarden fortsætter samarbejdet

Vi er glade for at kunne meddele, at Ringkøbing IF og Hotel Fjordgaarden også fortsætter samarbejdet i 2019. 

I de sidste par år har Ringkøbing IF afholdt to business morgenmøder og en frivilligfest hos Hotel Fjordgaarden, og det fortsætter altså også i det nye år. 

Hos Hotel Fjordgaarden er man glade for at kunne støtte Ringkøbing IF. 

”Vi synes, at det giver godt til hotellet. Der kommer også kunder, som er en del af netværket i klubben, og vi vil gerne støtte op om et godt arrangement og et godt produkt, som vi synes Ringkøbing IF er,” fortæller direktør i Hotel Fjordgaarden, Brian Madsen, der ser samarbejdet som et godt udstillingsvindue for hotellet. 

”Det er et udstillingsvindue for mig at få nogle af erhvervslederne ud og se mit hotel, hvor de kan se omgivelserne, og hvad vi kan. Det giver rigtig godt for mig at kunne trække dem herud via Ringkøbing IF, hvor vi har de to business morgenmøder og festen for de frivillige,” forklarer han.

Hos Ringkøbing IF er man også meget glade for at fortsætte samarbejdet. 

”De sidste mange år har vi afholdt vores business morgenmøder ude på Hotel Fjordgaarden, og det har været en kæmpe succes, ligesom vi har muligheden for at holde en flot fest for alle vores frivillige derude. Derudover ved jeg, at vores spillere nyder at tage forbi hotellet til en overdådig morgenmadsbuffet, når de træner om lørdagen, så vi er naturligvis rigtig glade for, at Hotel Fjordgaarden ønsker at fortsætte det gode samarbejde,” fortæller en tilfreds bestyrelsesformand i Ringkøbing IF Elite, Finn Juhl.