Ringkøbing IF og Holmsland Klit Golf fortsætter samarbejdet

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at man har forlænget samarbejdet med Holmsland Klit Golf, der forbliver en del af RIF-familien i 2020.

Hos Holmsland Klit Golf er man glad for at kunne forsætte det gode samarbejde, hvor man er med til at støtte lokalt og samtidig kan se, at man har en god portion kunder fra netop Ringkøbing IF.

”Vi vil også gerne være lokale. Vi vil også gerne bakke op om andre lokale aktiviteter, og det er den primære grund til det. Om det lige er vores sponsorat, der gør det, skal jeg ikke kunne sige, men jeg kan også se, at vi har mange kunder, der er ude fra Ringkøbing IF, og det giver selvfølgelig også noget til os,” fortæller den daglige leder af Holmsland Klit Golf, John Clausen.

De seneste mange år har Ringkøbing IF’s sponsorer kunne nyde en hyggelig VIP-golfdag hos Holmsland Klit Golf. Det kan de naturligvis også næste år, hvor der samtidig også afholdes et netværksmøde hos Holmsland Klit Golf, og John Clausen glæder sig over, at man også i fremtiden kan vise sig frem for klubbens sponsorer.

”De sidste mange år har vi jo haft en golfdag med sponsorerne i både Ringkøbing IF og Ringkøbing Håndbold, og næste år afholder vi også et netværksmøde for sponsorerne i Ringkøbing IF. Vi har gode erfaringer med at vise os selv frem, så derfor har vi kun positiv interesse i at kunne støtte op om kommunens fodboldflagskib på den måde,” siger en tilfreds John Clausen.

Hos Ringkøbing IF er man naturligvis også glade for at se Holmsland Klit Golf fortsætte sit værdifulde sponsorat.

”Vi har i en del år haft nogle rigtig gode arrangementer ude hos Holmsland Klit Golf, og vi er rigtig glade for, at dette kommer til at fortsætte i 2020, hvor der endda bliver skruet lidt op for den del med et ekstra netværksarrangement hos dem. Vi har et godt samarbejde med Holmsland Klit Golf, og vi glæder os til at fortsætte dette,” fortæller sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge med i Holmsland Klit Golf på Facebook her, eller du kan besøge deres hjemmeside her.