Ringkøbing IF og G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing forlænger samarbejdet

Vi er glade for at kunne meddele, at Ringkøbing IF og G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing har sat sine signaturer på en sponsoraftale, der betyder, at G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing også er sølvsponsor i Ringkøbing IF i det nye år.

De to indehaver, Jan og Kjeld Stilling, har begge spillet fodbold i Ringkøbing IF i ungdomsårene, og de er glade for at kunne støtte den lokale fodboldklub.

”Vi vælger at støtte i Ringkøbing IF, fordi vi begge går meget op i fodbold, og vi vil meget gerne støtte lokalt. Vi har samtidig begge to spillet fodbold ude i Ringkøbing IF i ungdomsårene, og det sidder da i en. Det er jo vores klub. Vores børn spiller også fodbold i Rindum SU lige nu, så de kommer også ud i Ringkøbing IF på sigt,” fortæller Kjeld Stilling, der for nyligt også lagde lokaler til lidt underholdning for Ringkøbing IF’s sponsorgruppe, og det var man meget glad for.

”Vi var jo med til at lægge lokaler til arrangementet med Stig Tøfting og Anders Agger, hvor vi spiste nede hos os i G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing, og sådan noget vil vi også gerne hjælpe med. Erhvervskunderne så vores butik, og det betyder da noget, og selvfølgelig håber man, folk ser, at vi støtter op i Ringkøbing IF, så vi får lidt den anden vej, men det er nu mest med hjertet, vi støtter i Ringkøbing IF,” siger Kjeld Stilling med et stort smil.

Hos Ringkøbing IF er sponsor- og eventchef Lars Bræmer også glad for at holde G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing i folden.

”Vi er rigtig glade for, at G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing fortsætter som sponsor i 2020. Både Kjeld og Jan har spillet fodbold i Ringkøbing IF, de er altid friske på at hjælpe til ved arrangementer og flere omkring vores klub kører i biler nede fra dem, så det må betegnes som en ren win-win for os, og vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde i det kommende år,” forklarer han.

Du kan følge G. Bech-Hansen A/S, Peugeot-Citroen Ringkøbing på Facebook lige her og besøge deres hjemmeside her.