Ringkøbing IF og A.V. Vejgaard as forlænger samarbejdet

Lige siden ruder konge var knægt, har A.V. Vejgaard as været sponsor i Ringkøbing IF, og det er vi glade for at kunne meddele, at de også er frem til udgangen af 2021.

A.V. Vejgaard as har som sagt været sponsor i Ringkøbing IF i rigtig mange år, og der er flere grunde til, at de gerne vil fortsætte det de næste to år.

”Den vigtigste grund er selvfølgelig for at støtte det lokale. Derudover er jeg også personligt rigtig glad for fodbold, og jeg har selv haft mange gode timer ude i Ringkøbing IF. Det er et rigtig godt initiativ elitemæssigt, og det er fantastisk, at det kan lade sig gøre at have 2. division herude. Derudover er Ringkøbing IF en institution i sig selv for byens ungdom, som giver rigtig meget til byens unge. Alt det lagt sammen gør, at vi selvfølgelig gerne vil bakke op om Ringkøbing IF i fremtiden også,” lyder det fra Anders Vejgaard.

Det er alt sammen sød musik for Ringkøbing IF, hvor sponsor- og eventchef, Lars Bræmer, er glad for den fortsatte støtte fra A.V. Vejgaard as.

”Vi er rigtig glad for, at A.V. Vejgaard as fortsætter sit flotte engagement i Ringkøbing IF. De har vel efterhånden været med i længere tid, end nogle af vores spillere har været født, og det siger lidt om, hvor trofast en støtte de har været i lang tid, og vi ser meget frem til at fortsætte vores gode samarbejde de kommende to år,” fortæller Lars Bræmer.

Du kan følge A.V. Vejgaard as på Facebook her og besøge deres hjemmeside her.