Ringkøbing IF lejer to spillere i FC Midtjylland

Januars transfervindue synger på sidste vers, og her kort før lukketid kan vi nu offentliggøre, at vi har forstærket truppen yderligere. Her er tale om Victor Dawa og Sunday Odeh, der begge er lejet i FC Midtjylland, og er på kontrakt i Ringkøbing IF frem til sommer. Begge spillere er 20 år, fra Nigeria og har siden 2018, været tilknyttet U/19 holdet i det midtjyske.

Victor Dawa er midtbanespiller, og har i efteråret spillet for 1. Divisions nuværende nummer to, FC Fredericia. Han beskrives af cheftræner Nicolai Wael, som en spiller der kan sætte- tempoet og spillet, i en kamp. ”Det er en ung spiller med et topniveau der ligger over 2. Division. FC Midtjylland har over seneste år, produceret spillere hvor det tekniske og fysiske er på meget højt niveau, og Dawa er ingen undtagelse”.

Sunday Odeh er forsvarsspiller. Han har modsat Dawa, spillet for U/19 holdet hos FC Midtjylland i efteråret. Et hold, der blandt andet har spillet sig videre til forårets kampe i UEFA Youth League. Nicolai Wael er også glad for forstærkningen til forsvaret, ”Han har ligesom Dawa, styr på de fysiske attributter, og er særdeles dygtig til at læse spillet. ”.

Sportschef Jens S. Nielsen er glad for Ringkøbing, har fået muligheden for at leje to så dygtige spillere. ”Lejemålet bekræfter endnu engang vores gode samarbejde med FCM. Jeg synes, de med denne aftale med al tydelighed viser, at vi også er en klub, de gerne vil hjælpe og gerne ser os blive i 2. division. Samtidig kan vi forhåbentlig bidrage til Dawas og Odehs udvikling med masser af spilletid i altafgørende kampe. Vi står over for klubbens vigtigste halvsæson i mange år, hvor vi skal deltage i nedrykningsspillet, og her har vi brug for en rigtig stærk trup. Med tilgangen af Dawa og Odeh har vi i denne omgang forstærket os med 4 spillere, der alle bør indgå i en start 11”.

”Vi forventer samtidig ikke flere tilgange, det i øvrigt ikke har kunnet lade sig gøre uden en meget velvillig Elitegruppe, så det er vi også meget taknemmelige for. Vi har fornemmet en fantastisk opbakning mange steder fra, som smitter af med positiv energi i hele truppen.”