Ringkøbing IF kan sikre en plads i oprykningspillet i Vejgaard

I morgen drager Ringkøbing IF til Nordjylland for at møde Vejgaard B, og her kan Ringkøbing IF sikre sig en plads i Oprykningsspillet, hvis man som minimum spiller uafgjort. 

Med tre kampe tilbage af grundspillet har Ringkøbing IF nemlig otte point ned til netop Vejgaard B på syvendepladsen, og skulle morgendagens opgør ende uafgjort, så har Vejgaard B ikke længere muligheden for at fange Ringkøbing IF. 

Selvom uafgjort er nok i den forstand, så bliver det uden tvivl et Ringkøbing IF-mandskab, der vil forsøge at starte en sejrsstime, efter man besejrede Tarup-Paarup i sidste weekend på en sen scoring af Mikkel Koustrup. 

I det opgør måtte Mikkel Kjeldstrup forlade banen med en mindre skade efter 1. halvleg, og derfor er det tvivlsom, om han bliver kampklar til i morgen. Det samme gør sig gældende for Nikolaj Pape Sørensen, der som bekendt brækkede næsen for to uger siden mod Brabrand IF. 

Helt sikkert er det til gengæld, at Ringkøbing IF må undvære både Simon Vesterbæk og Casper Petersen, der begge afsoner den sidste af deres to spilledages karantæne, som de hver især fik i opgøret mod Brabrand IF.

Hos morgendagens værter er der ikke nogen karantæner at melde om, og hvis nordjyderne kan holde sig skadesfrie, så kan Ringkøbing IF forvente at møde et Vejgaard B-mandskab i stærkeste opstilling. 

Og Vejgaard B har ganske givet en del, de gerne vil revanchere. Det omvendte opgør imellem de to klubber endte nemlig med en overbevisende 4-1 sejr til Ringkøbing IF, og generelt må det siges, at Ringkøbing IF har et fint tag på nordjyderne. 

Holdene har nemlig mødt hinanden tre gange, og her er det endt med to sejre til Ringkøbing IF, mens et enkelt opgør er endt uafgjort. Den eneste gang Ringkøbing IF har været på besøg i Vejgaard endte det med en 3-0 sejr, hvilket dog var helt tilbage i 2016.

For Vejgaard B bliver morgendagens opgør årets anden hjemmebanekamp efter holdet hev en flot 4-1 sejr på hjemmebane mod Aarhus Fremad for to uger siden. 

Den kamp blev dog spillet på kunstgræs, hvilket faktisk har været tilfældet for alle Vejgaard B’s kampe indtil videre i år, mens Ringkøbing IF trods alt har haft to kampe på græs i det nye år. 

Hvor meget det kommer til at betyde må tiden vise, når kampen fløjtes i gang lørdag klokken 13:00 i Vejgaard. 

Hvis ikke man har tænkt sig at tage turen til det nordjyske, så kan kampen også følges på Facebook, høres via Radio Max eller ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/vejgaard?id=37513.