Ringkøbing IF kan også høres på Radio Max i 2019

RINGKØBING IF KAN OGSÅ HØRES PÅ RADIO MAX I 2019: 

Ringkøbing IF og Radio Max har forlænget samarbejdet mellem de to parter, hvilket betyder, at Ringkøbing IF’s udebanekampe fortsat kan høres via Radio Max i 2019. 

Siden 2014 har det været muligt at følge Ringkøbing IF’s udebanekamp via Radio Max, og hos den lokale radiostation er man glad for, at det også fortsætter i det nye år.

”Vi får rigtig mange positive tilkendegivelser på vores RIF-kampe. Der er mange, der er meget glad for at høre det, og folk skriver, at de er på ferie og hører det. Man mærker begejstringen eller frustrationen i radioen og får stemningen med fra stadionet, så vi er naturligvis glade for at kunne sende flere RIF-kampe i fremtiden,” siger direktør i Radio Max, Morten Krarup Nielsen

Hos Ringkøbing IF er man også glad for fortsat at kunne give fansene en unik måde at følge holdets udebanekampe på. 

”I de sidste fem år har vi kun fået positive tilkendegivelser i forhold til vores samarbejde med Radio Max, og derfor er vi selvfølgelig også rigtig glade for at fortsætte det. Det giver vores fans en unik måde at følge vores udebanekampe på, og så vidt vi ved, er vi også den eneste 2. Divisionsklub, der giver denne mulighed, og det er vi meget stolte af,” fortæller bestyrelsesformand i Ringkøbing IF Elite, Finn Juhl.

Du kan høre Radio Max på 94.6, 97.4, 104.3, 105.0, 105.6, 106.1 og 106.4 MHz eller via www.radiomax.dk, og den første udebanekamp i 2019 kan høres fredag den 8. marts.