Ringkøbing IF jagter succesoplevelse i Aarhus

Pointmæssigt har det været alt andet end en god start på sæsonen for Ringkøbing IF.

Spillemæssigt har holdet dog taget skridt i den rigtige retning, som kampene er blevet spillet.

I de første par kampe havde Ringkøbing IF’s offensiv, der består af flere nye spillere, problemer med at spille sig frem til de helt store chancer, men dette har ændret sig i de sidste par kampe.

Imod Thisted FC blev der skabt fint med chancer, i Tønder sprudlerede offensiven og scorede tre mål, og i weekenden imod Vejgaard B spillede man sig frem til flere 100% chancer, hvor skarpheden desværre manglede, og så tabte Ringkøbing IF 1-2.

Og skarpheden skal Ringkøbing IF i den grad finde frem fredag aften, når man drager til Aarhus for at møde Aarhus Fremad, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at hive point med hjem til Vestjylland.

Aarhusianerne, der har den tidligere Ringkøbing IF-spiller Christian Nissen i truppen, ligger nemlig nummer to efter sæsonens første fem kampe, hvor man har vundet tre, spillet en uafgjort og tabt en.

De fem kamp har givet Aarhus Fremad en samlet målscore på 6-2, og det giver et meget godt billede af det østjyske mandskab. Efter deres 3-0 sejr i sæsonpremieren imod Næsby Boldklub har de ikke scoret mere end et mål per kamp, men de har samtidig heller ikke lukket mere end et mål ind i nogle kampe, og det er kun i to kampe, det er lykkedes modstanderen at score imod Aarhus Fremad.

Og her kommer den berømte skarphed naturligvis ind i billedet, for selvom spillet har set rigtig fint ud for Ringkøbing IF i perioder, så er det i de to felter, at kampe bliver afgjort, og her har man ikke været gode nok i sæsonens indledning.

Ringkøbing IF kan dog trøste sig med, at man har gode minder fra det sidste besøg i Aarhus Fremad, hvor man vandt 3-1 efter scoringer af Kasper Møller Thomsen, Kenneth Lund og Mikkel Jakobsen.

Til det opgør var der 283 tilskuere til stede på Riisvangen Stadion i Aarhus, hvor en stor del af tilskuerne stod i blå-hvide RIF-trøjer, og den opbakning håber vi selvfølgelig på at se igen – ligesom vi gjorde for små tre uger siden i Brabrand, og forhåbentlig kan holdet betale tilbage med sæsonens første sejr.

Ringkøbing IF er uden karantæner til opgøret, men sikkert er det dog, at Dennis Juelsgård fortsat sidder ude med en skade. Derudover vil spørgsmålet, om Jeppe Solgaard kan spille, efter han udgik med en skade i sidste weekend, nok først blive besvaret på kampdagen, men ellers skulle cheftræner Nicolai Wael besidde frit valg over resten af truppen.

Opgøret i Aarhus Fremad fløjtes i gang fredag aften klokken 18:00 og kan følges på Facebook, høres via Radio Max eller ses live hos Ekstra Bladet+.