Ringkøbing IF jagter oprejsning på svær udebane i Brabrand

I morgen skal Ringkøbing IF forsøge at få oprejsning efter det tidlige exit fra Sydbank Pokalen, hvor man røg ud efter et 0-1 nederlag til VSK Aarhus.

Modstanderen i morgen er endnu et hold fra Aarhus-området, da turen går til Brabrand, som sluttede sidste sæson på en 3. plads i Oprykningsspillet, hvor man kun var et point efter Kolding IF, der sikrede sig oprykning til landets næstbedste række.

Og Brabrand IF har fortsat de gode takter i den nye sæson, hvor holdet startede ud med en 2-1 sejr i Dalum, og i tirsdags spillede holdet sig også videre til 2. runde i Sydbank Pokalen efter en 3-2 sejr over Aarhus Fremad.

Den sejr kom dog efter forlænget spilletid, da der stod 1-1 efter de første 90 minutter, og det var først efter 121 minutter, at Brabrand IF fik scoret sejrsmålet til 3-2, så der er givetvis blevet brugt en god portion kræfter til det opgør, som dog blev spillet en dag før Ringkøbing IF’s nederlag til VSK Aarhus, hvorfor det nok ikke spiller den helt store forskel.

Ringkøbing IF kom som bekendt også fint i gang med sæsonen i 2. Division, da man hjemme på Green Arena spillede 0-0 imod Jammerbugt FC.

Nu gælder det så sæsonens første kamp på udebane, og det bliver helt sikkert en af de sværere i denne sæson, da Brabrand IF konsekvent er et svært hold at spille imod og samtidig har holdt fast på stammen fra sidste sæson. I hvert fald indtil i går, hvor holdet så mistede sin anfører, Jacob Linnet, til Superligaklubben AC Horsens.

På den anden front har holdet fået tilført to prominente spillere til truppen, da Lukas Enevoldsen er skiftet tilbage til holdet efter en kort afstikker til Thisted FC, og derudover har de også hentet den tidligere Ringkøbing IF-spiller Simon Vesterbæk ind i truppen, efter at forsvarsspilleren er flyttet til Aarhus.

Det bliver helt sikkert et fint gensyn, hvor vi naturligvis håber, at det er Ringkøbing IF, der kan juble mest efter dommerens sidste fløjt.

Det var også tilfældet sidste gang Ringkøbing IF var på besøg i Brabrand IF, da man her vandt 2-1 på to mål af Jesper Lange, mens Brabrand IF dog havde overtaget i Ringkøbing, hvor de hentede to sejre.

En ny sejr til udebaneholdet ville vi på ingen måde klage over, men det kræver også en helstøbt indsats fra alle spillerne.

Heldigvis plejer opbakningen altid at være fremragende, når vi rammer Aarhus, og vi håber selvfølgelig på at se en masse trofaste RIF-fans på lægterne med godt humør.

Opgøret mellem Brabrand IF – Ringkøbing IF fløjtes i gang klokken 14:00 på Brabrand IF’s Idrætsanlæg.

Kampen kan selvfølgelig også følges på Facebook og forventes at kunne ses live via Ekstra Bladet+.