Ringkøbing IF jagter ny stor skalp på udebane

En ny weekend banker så småt på døren, og det betyder selvfølgelig, at Ringkøbing IF på ny skal i kamp i 2. Division.

Efter fire flotte point på udebane imod Dalum IF og AB formåede Ringkøbing IF desværre ikke at udbygge den positive stime imod Næsby Boldklub i sidste uge.

På papiret bliver lørdagens opgør ikke nemmere. Tværtimod så venter der en rigtig svær udebanekamp, når holdet tager til Middelfart for at møde rækkens nummer to.

Efter ti kampe har lørdagens modstander hentet 20 point, og i fire hjemmebanekampe er fynboerne ubesejret, hvor det er blevet til otte point.

Ringkøbing IF har dog selv været bedst på udebane, hvor det er blevet til fem point, og i den seneste udebanekamp mødte man AB, der på det tidspunkt også var placeret på rækkens andenplads og var ubesejret, men det faktum fik Ringkøbing IF ændret på med en flot 2-1 sejr, så måske underdog rollen på udebane ikke er det værste, der kan ske for holdet i øjeblikket.

Og underdog er man helt sikkert i Middelfart, hvor Ringkøbing IF har været på besøg fem gange tidligere, og her er det blevet til fire nederlag og enkelt uafgjort, så det kræver uden tvivl en helstøbt indsats a la den i AB, hvis Ringkøbing IF skal gøre sig forhåbninger om point i det fynske.

Skadessituationen i Ringkøbing IF hjælper dog heller ikke på det, da flere spillere stadig er fanget på lazarettet, og i sidste uges nederlag imod Næsby Boldklub blev Mikkel Kjeldstrup også udvist, og derfor sidder midtbanespilleren naturligvis over med karantæne.

I Middelfart Boldklub er der dog også folk ude med skader, da midtbanedirigenten Kim Elgaard måtte forlade banen i holdets 1-0 sejr i Dalum IF, og den tidligere Ringkøbing IF-spiller Jesper Lange har ikke været i spil i denne sæson for lørdagens værter, hvilket også gør det tvivlsomt, om vi får ham at se i aktion, når de to hold krydser klinger i 2. Division for sjette gang.

Til lørdagens opgør i Middelfart er der fri entré, og det ville være en god idé at møde op i god tid, da der kan være trafikale udfordringer grundet Broløbet.

Hvis ikke man har planer om at tage turen til Middelfart for at se kampen, så kan den selvfølgelig også følges på Facebook, via Radio Max eller ses live med Ekstra Bladet+ via dette link: https://ekstrabladet.dk/plus/tv/play/sport/anden-division/article7715728.ece.

Kickoff er klokken 14:00 i Middelfart.