Ringkøbing IF jagter dobbelt revanche på søndag

Det ville være synd at sige, at hverken Ringkøbing IF eller Brabrand IF fik den ønskede start på Oprykningsspillet i mandags.

Ringkøbing IF tabte 1-3 i Middelfart, mens Brabrand IF led et 0-3 nederlag hjemme imod B93, i en kamp hvor det tilsyneladende var kynisme, der var den helt store forskel på de to hold.

Grundet nederlagene til begge hold i åbningsrunden vil der være behov for tre point i både Ringkøbing og i Brabrand.

Ringkøbing IF har behov for tre point, hvis man skal holde snor i det brede midterfelt, og Brabrand IF har brug for en sejr, hvis man skal holde kontakten til Skive IK og Kolding IF på de to oprykningspladser.

For mens Ringkøbing IF er placeret på en 11. plads, så holder Brabrand IF til på tredjepladsen, hvor man har fire point op til Kolding IF på andenpladsen, og skal man holde oprykningsdrømmen i live, så er tre point nok påkrævet på Green Arena.

Men det bliver dog et Ringkøbing IF-mandskab, der ikke kun vil forsøge at revanchere nederlaget imod Middelfart Boldklub, men også nederlaget til Brabrand IF for lidt over en måned siden. Her tabte Ringkøbing IF 0-3 i en skør kamp, hvor man modtog to røde kort i 1. halvleg.

Siden det nederlag har Ringkøbing IF dog været inde i en fin stime, man har skam også besejret Brabrand IF i denne sæson, efter man besejrede aarhusianerne med 2-1 i efteråret, da man var på besøg i det vestlige Aarhus.

Brabrand IF har dog også haft et rigtig fint forår, og faktisk var nederlaget imod B93 årets første nederlag for Brabrand IF, der ellers har vundet fire kampe og spillet to uafgjorte i 2019.

Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at der venter Ringkøbing IF en utrolig hård kamp på Green Arena, og det bliver ikke nemmere af, at man må undvære Dennis Juelsgård, der må sidde over med karantæne, da han fik et gult kort i Middelfart i sidste spillerunde.

Heldigvis ser det ud til at både Gloire Rutikanga og Nikolaj Pape Sørensen kan gøre comeback, mens der fortsat er tvivl om Mads Petersen, der måtte udgå i pausen af opgøret imod Middelfart Boldklub.

Opgøret imellem Ringkøbing IF – Brabrand IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena.

Skulle man være forhindret i at komme ud på stadion, så kan kampen følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=41862.

Kamppartner er Onecollection.