Ringkøbing IF jagter årets første point på søndag

På søndag skal Ringkøbing IF forsøge at få årets første point på kontoen, når Tarup-Paarup kommer på besøg i det vestjyske. 

Ringkøbing IF har tabt årets to første kampe, hvor forårspremieren i Skive blev tabt med 0-2, og senest blev det til 0-3 nederlag på hjemmebane mod Brabrand IF, i et opgør hvor både Simon Vesterbæk og Casper Petersen blev udvist inden pausen. 

Samtidig måtte Nikolaj Pape Sørensen forlade banen i 2. halvleg med en brækket næse, hvilket også gør ham ukampdygtig i weekenden. Derfor er klubbens gamle kaptajn, Jesper Dalsgaard, stødt til førsteholdstruppen igen, og han forventes at være med i truppen til på søndag. 

Søndagens modstander fra Tarup-Paarup har heller ikke fået den resultatmæssige bedste start på 2019, men holdet har ligesom Ringkøbing IF også haft svære modstander. 

Tarup-Paarup åbnede foråret på flot vis med at spille 1-1 i Brabrand og senest blev det så til et 0-2 nederlag på hjemmebane mod duksene fra Kolding IF. 

Det efterlader Tarup-Paarup på næstsidste pladsen i puljen, og det ligner unægteligt, at holdet kommer til at spille i Nedrykningsspillet til foråret, hvorfor alle point kan være livsvigtige for dem. 

På trods af den sløje resultatmæssige start for Ringkøbing IF hænger holdet fint fast i sjettepladsen, der som bekendt giver adgang til Oprykningsspillet. Dalum IF, der startede foråret som de nærmeste konkurrenter, har nemlig også tabt årets første to kampe, og derfor er de blevet overhalet af Vejgaard Boldklub, der i skrivende stund har fem point op til Ringkøbing IF på sjettepladsen. 

Derfor er det også vigtigt, at Ringkøbing IF får nogle point på kontoen, så den placering fortsætter med at være på vestjyske hænder, inden turneringen bliver delt i to om fire runder. 

Det bliver dog på ingen måder en nem affære mod Tarup-Paarup, som Ringkøbing IF konsekvent har nogle drabelige kampe imod. Fire gange har holdene nemlig mødt hinanden, og samtlige af de opgør er endt med et-måls-sejre til et af holdene. 

Heldigvis har Ringkøbing IF trukket sig sejrsrigt ud af tre af dem, og da holdet senest var på besøg i Tarup-Paarup endte det også med en 3-2 sejr takket være scoringer af Kenneth Lund, Jacob Sandal og Anders Vestergaard Larsen, der blev matchvinder 15 minutter før slutfløjtet. 

Om det bliver tilfældet igen på søndag må tiden vise, men både vi og Anders Vestergaard Larsen krydser givetvis fingre for det. 

Søndagens opgør mellem Ringkøbing IF – Tarup-Paarup fløjtes i gang klokken 14:00 på Green Arena. 

Opgøret kan følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22689

Kamppartner er Kvickly Ringkøbing.