Ringkøbing IF indkasserede smalt nederlag i Kolding

Det var givet på forhånd, at Ringkøbing IF ville få det svært imod rækkens nummer to fra Kolding IF, og selvom vestjyderne leverede en godkendt præstation, så endte det med et smalt 0-1 nederlag til oprykningsaspiranterne.

Værterne fra Kolding kom også flyvende ud til opgøret, og allerede efter 30 sekunder fik Denis Fazlagic en glimrende mulighed, da han kom bag Ringkøbing IF-forsvaret, men forsøget, der blev tippet over en fremadstormende Mads Petersen sneg sig forbi den ene stolpe.

Efter ni minutter kom Ringkøbing IF frem til sin første afslutning, da en nedfaldsbold endte på kanten af feltet, hvor Kenneth Lund firsttimede afslutningen mod mål, men desværre var den lige på målmanden.

I den anden ende slog Kolding IF tilbage med en ny, stor chance, da en bold endte i feltet for fødderne af Sebastian Sommer, men Mads Petersen fik afværget forsøget med en flot parade med armen.

Herefter var det småt med de store chancer i resten af halvlegen. Mikkel Jakobsen forsøgte sig med et frispark, ligesom Kolding IF’s Simon Smidt havde flere afslutninger mod mål, men fælles for det hele var, at de to målmænd nuppede dem.

Dermed var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter, men den fik ikke lov til at holde lang tid ind i 2. halvleg. Efter 45 sekunder strøg Morten Hansen nemlig fri på højrekanten, hvor han slog et hårdt indlæg ind foran mål, og her kunne Jeppe Hansen næsten ikke undgå at score til 1-0.

De efterfølgende minutter gav et par gode afslutningsmuligheder til værterne, men Ringkøbing IF fik reddet et forsøg omkring stregen takket være Kasper Møller Thomsen, og ellers tog Mads Petersen også godt fra sig i målet.

Og på trods af et fint langskudsforsøg i slutfasen fra Eduard Puga, så kunne Ringkøbing IF ikke gøre noget ved resultatet, da værterne ganske fortjent vandt 1-0.

Næste mulighed for point for Ringkøbing IF er allerede på mandag, hvor man gæster Vanløse IF.