Ringkøbing IF henter venstreback i Holstebro

Der er kommet et nyt ansigt i Ringkøbing IF-truppen, da vi har skrevet kontrakt med den 24-årige venstreback Casper Petersen, der kommer til klubben fra Holstebro Boldklub. 

Casper Petersen har været i Ringkøbing IF’s søgelys igennem længere tid, og derfor er sportschef Jens Nielsen også en glad mand.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at Casper har været på vores ønskeseddel igennem længere tid. Senest i sommer var det tæt på, men det er først nu, Casper er blevet afklaret med et skifte. Og respekt for det. Det fortæller jo noget om klubfølelse og ansvarlighed. Nu er det så lykkedes, og det er vi rigtig glade for,” forklarer sportschefen, der kalder det nyeste medlem af spillertruppen for en forstærkning fra dag et. 

”Casper er en offensiv spillende back med et godt venstreben. Han er en teknisk dygtig og gennembrudsstærk spiller, der ofte kommer med gode og præcise indlæg. Og med sine 24 år er han også en rutineret spiller, der har spillet på højt niveau i mange år, og vi er slet i tvivl om, at han vil være en forstærkning fra dag 1,” siger Jens Nielsen. 

Foruden en kort afstikker til FC Djursland har Casper Petersen brugt det meste af sin fodboldtid i Holstebro Boldklub, men han føler, at tiden var den rette til et skifte.

”Jeg har spillet i Holstebro i mange år efterhånden, og jeg føler, at jeg har brug for en ny udfordring, og hvis jeg skulle skifte, så skulle det være nu. Jeg kunne godt tænke mig at prøve mig selv af på et højere niveau, og så kom muligheden her i Ringkøbing IF, og det fristede mig utrolig meget,” fortæller Casper Petersen, der har været bekendt med den langvarige interesse fra Vestjylland. 

”Jeg har snakket med Jens et par gange tidligere, og grunden til at skiftet først kommer nu, er, at jeg har spillet i Holstebro i mange år, og jeg har været meget glad for min tid derude, og det har været svært at give slip på, men nu er jeg kommet dertil, hvor jeg følte, det skulle være nu, og jeg glæder mig utrolig meget til udfordringen i Ringkøbing IF,” siger venstrebacken, der selv fremhæver sine offensive egenskaber. 

”Jeg ser mig selv som en offensiv back, som nok egentlig har sine forcer i offensiven. Jeg forsøger selvfølgelig også at være struktureret defensivt, men jeg kan godt lide at komme med fremad banen og være med i det offensive spil,” forklarer Casper Petersen. 

Kontrakten med Casper Petersen løber i første omgang for hele 2019.