Ringkøbing IF henter stor profil på falderebet

Ringkøbing IF er glade for at kunne annoncere, at man har lavet en halvårig kontrakt med offensivspilleren Klaus Moesgaard, der har tilbragt de sidste fem år i Esbjerg fB.

Klaus Moesgaard, der kommer fra Faster, begyndte at spille i Skjern GF som 13-årig, men som 17-årig blev han hentet til Esbjerg fB, hvor han fik en kontrakt, og de sidste to år har han trænet fuldt med Superliga-mandskabet.

Derfor er det også lidt af en drømmespiller, som Ringkøbing IF har hentet ind kort før sæsonstart ifølge klubbens sportschef.

”Det er på alle måder en ønskespiller for os, og vi har haft kontakt længe for at se, om det kunne lykkedes, og derfor har Klaus også deltaget i opstarten med træningskampe. Dels er han den offensive spiller, vi har efterspurgt med kvaliteter til at kunne begå sig som topangriber eller som gennembrudsspiller på kanten, og så kommer han fra et fuldtidsmiljø i Esbjerg fB’s Superligatrup, som garanterer kvalitet. Derudover er Klaus også en lokal, super fyr fra Vestjylland, som hurtigt er faldet til i klubben,” forklarer sportschef Jens Nielsen.

Klaus Moesgaard har – som Jens Nielsen nævner – trænet med i Ringkøbing IF de sidste par uger, hvor han også har fået spilletid i træningskampene, og han har allerede fået et godt indtryk af klubben.

”Jeg synes, der er en rigtig god holdånd, og jeg det er jeg blevet en del af hurtigt. Truppen har et rigtig godt niveau, og det er tydeligt at se, at mange har været inde over et elitemiljø som ungdomsspillere,” forklarer den 22-årige offensivspiller, der ikke lægger skjul på, at han håber på at bruge Ringkøbing IF som et skridt på vejen til en ny fuldtidskontrakt.

”Jeg håber på at kunne bidrage med en del mål og assists. Jeg vil gerne være kampafgørende og vise mig frem som en leder på holdet. RIF har store ambitioner, og jeg vil meget gerne hjælpe dem med at indfri målene om top seks og samtidig få en masse kampe på mit CV, vise mig godt frem og forhåbentlig spille mig til en fuldtidskontrakt igen,” siger Klaus Moesgaard.

Den del er Ringkøbing IF helt indforstået med, og her håber man på, at man kan hjælpe Klaus Moesgaard på vejen mod det mål.

”Kan vi være en trædesten for ham i hans bestræbelser på at komme tilbage til fuldtidsfodbold på højere niveau, er det bare fint. Vi er helt klar over, at han måske er væk til vinter, men til den tid kan begge parter forhåbentlig se vel tilfreds tilbage på et godt halvt år. Vi er også en udviklingsklub, og vi vil med glæde bruges som sådan til at hjælpe spillere videre til et højere niveau,” lyder det fra sportschef Jens Nielsen.

Klaus Moesgaard får trøje nummer 11 i Ringkøbing IF.