Ringkøbing IF henter Mikkel Brogaard Petersen i Holstebro

I den sidste lille måneds tid har Mikkel Brogaard Petersen trænet med i Ringkøbing IF, og det er gået så godt, at parterne har lavet en aftale for resten af sæsonen. 

Mikkel Brogaard Petersen, der er 22 år gammel og kan dække de fleste offensive pladser og den centrale midtbane, har spillet i Vildbjerg og senest i Holstebro, men tørner altså ud for Ringkøbing IF i foråret.

Og skulle navnet lyde bekendt, så giver det god mening. Mikkel Brogaard Petersen er nemlig storebror til Simon Brogaard Petersen, der har vogtet målet for klubbens andethold det sidste år. Og lillebroren er da også blevet taget med på råd. 

”Jeg har ikke været helt tilfreds med den spilletid, jeg fik i Holstebro og ville gerne søge nye veje, og så lød Ringkøbing IF rigtig, rigtig fint. Jeg snakkede både med Dennis og min lillebror, Simon, der begge foreslog, at jeg skulle komme ud og prøve, og det gjorde jeg så,” fortæller Mikkel Brogaard Petersen. 

I den lille måned han har trænet med, har han fået en smag på, hvad Ringkøbing IF står for, og det har ikke skuffet ham.

”Drengene er helt fantastiske. Det er nogle gode knægte, der render rundt herude. Træningsmæssigt kan man godt mærke, at der er nogle, der er ved at være en smule trætte efter et langt efterår, men niveauet er stadig rigtig højt. Miljøet er virkelig godt herude, og det virker dejlig professionelt,” siger han. 

Hos Ringkøbing IF glæder man sig naturligvis også over aftalen

”Mikkel har trænet med siden sæsonafslutning og har gjort et så fint indtryk, at vi har lavet en aftale med ham. Han udmærker sig især ved at være en meget alsidig spiller, der kan bruges på den centrale midtbane, kant og som angriber. Han har en fysik, der matcher de fleste, så det bliver spændende at følge ham i en god, lang opstart med mange træningskampe, hvor han også kan få opbygget de spillemæssige relationer til de øvrige på holdet,” siger Ringkøbing IF’s sportschef, Jens Nielsen. 

Mikkel Brogaard Petersen og resten af spillertruppen er hoppet på en velfortjent vinterpause, hvor de vender tilbage den 7. januar.