Ringkøbing IF hentede et point på Fyn

I onsdags spillede RIF på hjemmebane mod Varde, og fik et point ud af anstrengelserne.

Lørdag var vestjyderne igen i kamp, denne gang på Fyn, og her blev det igen til et enkelt point via 1-1 mod OKS, men gæsterne havde ifølge cheftræner Claus Christiansen muligheder for at tage alle tre point med retur over Lillebæltsbroen.

- Det udviklede sig til en kamp, vi burde have vundet. Mulighederne var der, men vi savnede lidt rutine og kvalitet i afgørende sekvenser, sagde Claus Christiansen.

Han så Christian Pinholt score til 1-0 allerede efter seks minutter, og den føring holdt indtil dommerens tillægstid, hvor fynboerne udlignede til 1-1.

- Det var et godt mål, men det var selvfølgelig ærgerligt, at det faldt så sent. Omvendt havde vi på det tidspunkt haft chancerne til at lukke kampen, og alle ved jo, at en etmåls-føring er skrøbelig, sagde Claus Christiansen.

Han var dog overordnet godt tilfreds med RIF-mandskabets indsats, som burde have udløst mere end et point.

- De havde bolden meget, men det blev sjældent farligt, og i stedet kørte vi flere omstillinger på dem. Det ærgrer mig, at vi ikke fik tre point efter en på mange måder god indsats.

RIF-cheftræneren roste  udeholdets spillere for en solid holdpræstation med lidt ekstra plusser til anfører Mikkel Kjeldstrup og Mads Dahl, som spillede fint i bagkæden.

- Anders Vestergaard Larsen fik allerede i første minut en kæmpe bule efter en hovedstødsduel, men han spillede kampen færdig, hvilket var megasejt. Med en sejr havde vi stadig muligheden for at nå oprykningsspillet, men det er sket nu. Den sidste kamp mod Tarup Pårup er dog stadig uhyre vigtig, da vi skal have så mange point som muligt med over i nedrykningsspillet, sagde Claus Christiansen, som går ind i nedrykningsspillet med stor respekt.

Her venter et program, hvor RIF-holdet skal møde syv hold fra pulje 4 én gang, og det bliver en hård udskilning, da mange af de 14 hold i nedrykningsspillet skal forlade Danmarksserien.

- Vi er i gang med at scoute på de kommende modstandere, men først handler det om at skaffe os det bedst mulige udgangspunkt til disse kampe, lød det fra RIF-cheftræneren efter pointdelingen på Fyn.