Ringkøbing IF gæster storsatsende Middelfart Boldklub

RINGKØBING IF GÆSTER STORSATSENDE MIDDELFART BOLDKLUB:

På mandag går det endelig løs igen, når Ringkøbing IF gæster Middelfart Boldklub i den første kamp i Oprykningsspillet.

Det er dermed også første gang, at Ringkøbing IF skal prøve kræfter med en modstander fra øst-puljen, efter de to puljer er blevet slået sammen i Oprykningsspillet.

Og mens Ringkøbing IF endte nummer seks i vest-puljen, så endte Middelfart Boldklub med at toppe øst-rækken efter 22 kampe.

Alt har dog langt fra været fryd og gammen i Middelfart Boldklub her i foråret. I forårets første seks kampe er det nemlig endt med to sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag, hvilket ikke har været tilfredsstillende for de storsatsende fynboer, der har navne som Nicolaj Hagelskjær, Niclas Vemmelund, Kim Elgaard, Casper Johansen og Jesper Lange i truppen.

Derfor fyrede holdet den nu tidligere cheftræner Jan Vingaard efter et 2-5 nederlag til B 93, og i stedet står Jes Bekke i spidsen for holdet midlertidigt. Han fik en fin start som cheftræner, da holdet besejrede HIK med 1-0 i sidste uge, og Ringkøbing IF skal derfor forsøge at tilføje det første nederlag til den nye cheftræner.

Og selvom Ringkøbing IF blev nummer seks i vest-rækken og Middelfart Boldklub blev nummer et i øst-rækken, så er det ikke mange point, der skiller de to hold ad. Middelfart Boldklub starter nemlig Oprykningsspillet på en fjerdeplads med 40 point, mens Ringkøbing IF befinder sig på en 11. plads med 33 point.

Et interessant aspekt til mandagens opgør er desuden, at Middelfart Boldklub endnu ikke har spillet på sin normale hjemmebane i det nye år. Holdets første tre hjemmebanekampe er nemlig blevet spillet på kunstgræs, og faktisk er to af holdets udebanekampe også blevet spillet på kunstgræs, hvilket betyder, at holdet kun har spillet et opgør på græs i 2019.

I samme periode har Ringkøbing IF derimod spillet fem kampe på græs, og det bliver spændende at se, om det er en fordel for Ringkøbing IF, eller det viser sig at være lettere ubetydeligt.

Noget der til gengæld ikke er ubetydeligt, er, at Ringkøbing IF så småt er forskånet for karantæner og skader. Faktisk er det kun Nikolaj Pape Sørensen, der er en smule tvivl omkring forud for opgøret.

Hos mandagens værter er man heller ikke ramt af karantæner, og det er altså kun skader, der kan holdet Middelfart Boldklub fra at stille op i stærkeste formation.

Om det så er tilfældet, må tiden vise. Det finder vi i hvert fald ud af 2. påskedag klokken 14:00, hvor opgøret mellem Middelfart Boldklub – Ringkøbing IF fløjtes i gang.

Har man ikke planer om at tage turen til Middelfart, så kan opgøret følges på Facebook, høres via Radio Max og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/middelfart?id=41397.