Ringkøbing IF fortsætter samarbejdet med Estate Boligcenter Vestjylland

De gode nyheder fortsætter i Ringkøbing IF, hvor vi er glade for at kunne meddele, at Estate Boligcenter Vestjylland forbliver sølvsponsor indtil udgangen af 2021.

Hos Estate Boligcenter Vestjylland ser man i høj grad sponsorartet som et klap på skulderen til de mange mennesker, der bruger en masse tid i Ringkøbing IF.

”Vi fortsætter vores sponsorat i Ringkøbing IF for at støtte det lokale idrætsliv og være en del af det, ligesom det også er et stort skulderklap til dem, der sikrer at vi har en forening, der tager sig af de praktiske ting og giver os en velfungerende fodboldklub for byen. Det er selvsagt vigtigt for os, når vi skal sælge huse i byen, at vi har et stærkt foreningsliv og en fodboldklub, hvor folk har mulighed for at sende deres børn hen eller selv spille,” fortæller indehaver af Estate Boligcenter Vestjylland, Alfred Berg.

I Ringkøbing IF er man ikke overraskende også glade for, at Estate Boligcenter Vestjylland også i fremtiden støtter op om kommunens fodboldflagskib.

”Vi er rigtig glade for, at Estate Boligcenter Vestjylland fortsætter deres flotte engagement i Ringkøbing IF i fremtiden. Det er livsnødvendigt for en klub som vores, at de lokale forretninger støtter os, og det har Estate Boligcenter Vestjylland gjort i rigtig lang tid, og vi ser meget frem til at fortsætte vores gode samarbejde med dem de kommende år,” siger sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Estate Boligcenter Vestjylland på Facebook lige her samt besøge deres hjemmeside her.