Ringkøbing IF forlænger samarbejdet med Mr. Finn S

Arbejdet uden for kridtstregerne fortsætter, hvor vi er glade for at kunne meddele, at Mr. Finn S fortsætter som guldsponsor i Ringkøbing IF.

Finn Sørensen, ejer af Mr. Finn S i Ringkøbing, har været partner i Ringkøbing IF i en årrække, og det er han glad for også at være i 2020.

”Jeg støtter selvfølgelig i klubben, fordi jer er RIF’er, og så bakker man op. Der er en masse gode initiativer og en masse bolde i luften i Ringkøbing IF. Derudover er det utrolig vigtig med lokal opbakning, som vi i vores butik også nyder godt af. Der skal ildsjæle til, at det hele kan fungere, og det er der i den grad i Ringkøbing IF,” fortæller Finn Sørensen, der synes, det er vigtigt, at Ringkøbing er med på landkortet.

”Selvom mit sponsorat går til eliten, så er det fedt, at det også drypper på breddedelen. Det er med til at sætte os på landkortet, og det er vigtigt. Samtidig er det selvfølgelig også lidt sjovt at være sponsor, når det også er fodbold, man selv brænder for en smule,” siger Finn Sørensen.

Hos Ringkøbing IF er sponsor- og eventchef, Lars Bræmer, naturligvis også glad for, at Mr. Finn S fortsætter sin støtte i klubben.

” Vi er rigtig glade for at Mr. Finn S fortsætter i Ringkøbing IF. Mr. Finn S er blandt andet med til at klæde vores ambassadører og ansatte på med fint tøj, og de har efterhånden været med i rigtig mange år, og så trofaste støtter er guld værd i en klub som vores. Derfor ser vi selvfølgelig også meget frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye år,” forklarer han.

Du kan følge Mr. Finn S på Facebook lige her, eller besøge deres hjemmeside her.