Ringkøbing IF forlænger samarbejdet med Koksusgaard

Ringkøbing IF er glad for at kunne meddele, at vi har forlænget samarbejdet med Koksusgaard, der dermed fortsat er bronzesponsor i 2020.

Fra Koksusgaard er det i høj grad et sponsorat, der er skrevet med hjertet.

”Hvis jeg skal være helt ærlig, så ser jeg ikke fodbold, og jeg har nærmest aldrig set en kamp, så fra min side er det et sponsorat med hjertet. Hvis vi ikke støtter op om de ting, der gør kommunen lidt stærkere, så flytter folk måske væk herfra. Det er selvfølgelig vigtigt for mig, at der er folk i kommunen, for ellers kan jeg heller ikke lave mad til nogen, men det er i høj grad et sponsorat med hjertet,” siger en ærlig Preben Susgaard med et smil.

Hos Ringkøbing IF er man naturligvis glad for at holde Koksusgaard inde i folden.

”Vi er rigtig glade for, at Koksusgaard forsætter i Ringkøbing IF. Som klub er vi meget beæret over, at nogle vælger at støtte os med hjertet, selvom interessen for fodbold måske ikke er i højsædet. Det er i sandhed vestjysk fællesskab, og det er utrolig vigtigt for vores klub. Derudover er vi samtidig så heldige, at Koksusgaard laver noget fantastisk mad, så det må betegnes som en win-win for alle parter” siger en tilfreds sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Koksusgaard på Facebook lige her eller besøge deres hjemmeside her.