Ringkøbing IF forlænger samarbejdet med ASTRUP Hansen

Ringkøbing IF er glad for at kunne meddele, at vi har forlænget samarbejdet med murer- og entreprenørfirmaet ASTRUP Hansen, der forbliver bronzesponsor indtil udgangen af 2021.

Kaj Astrup Hansen har selv en lang fortid i Ringkøbing IF, og han er glad for, at han kan støtte sin gamle fodboldklub.

”Jeg har selv spillet fodbold i Ringkøbing IF i mange år, og jeg har også været fodboldtræner i klubben. En af mine piger er også lidt fodboldgal, og mit hjerte brænder da lidt for Ringkøbing IF. Jeg nyder, at jeg som virksomhed kan bidrage med noget til klubben, som jeg har gjort i en del år efterhånden. Der er mange frivillige sjæle i klubben, og det er selvfølgelig også vigtigt for en virksomhed at blive set, så folk ved, vi er der, men det er nu hjertet, der bærer værket,” forklarer Kaj Astrup Hansen.

I Ringkøbing IF er man selvfølgelig glad for, at murer- og entreprenørfirmaet ASTRUP Hansen vil fortsætte sin støtte til klubben de næste to år.

”Kaj har efterhånden en lang karriere i Ringkøbing IF med forskellige kasketter på, og vi er meget glade for, at han fortsat vil bakke op som sponsor de næste to år, hvilket viser hans store kærlighed til klubben. Vi har haft et godt og langt samarbejde, og vi glæder os til at fortsætte det de kommende år,” lyder det fra sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du finder murer- og entreprenørfirmaet ASTRUP Hansens hjemmeside ved at klikke her.