Ringkøbing IF forlænger med Nikolaj Pape Sørensen

Ringkøbing IF’s nummer 26 hedder fortsat Nikolaj Pape Sørensen det næste halvandet år. Det er nemlig netop blevet offentliggjort på dagens morgenmøde med klubbens partnere, at forsvarsspilleren har sat sin signatur på en kontrakt, der udløber i sommeren 2020. 

Nikolaj Pape Sørensen kom til klubben lidt ud af det blå for et år siden fra Esbjerg fB’s Danmarksserie-mandskab, men midtstopperen viste hurtigt, at der var evner, der kunne bruges i Ringkøbing IF.

De evner er kun blevet bedre i Ringkøbing IF, og derfor er cheftræner Nicolai Wael også ekstrem tilfreds med at holde ham i klubben. 

”Først og fremmest er det vigtigt for at kunne fastholde noget kontinuitet i vores trup. Pape er en rigtig vigtig spiller for os, og jeg synes, at fra første dag han kom til os, viste han, at han er en rigtig dygtig forsvarsspiller både i en fireback- og trebackskæde. Han kom fra et elitemiljø, så hans bundniveau er rigtig højt til træning og kamp,” forklarer Nicolai Wael og fortsætter.

”Han besidder noget fysik og power, som har været med til at stabilisere vores forsvar. Det så vi også tidligere i sæsonen, da han kom hjem fra ferie, og vores forsvar med det samme blev stabiliseret. Og så er Pape også bare en rigtig god fyr, der socialt går rigtig godt ind i gruppen, så jeg er rigtig glad for forlængelsen, som også giver os noget ro til fremtiden.” 

Nikolaj Pape Sørensen glæder sig også selv over forlængelsen og ser frem til at udvikle sit spil i klubben endnu mere. 

”Jeg har valgt at forlænge med RIF, da jeg bliver udfordret på mange parameter. Jeg udvikler mig stadig, og det hjælper RIF mig med, hvor jeg får bygget mere og mere på i mit spil og taktiske forståelse. Jeg er rigtig glad i klubben, og der er rigtig mange gode personer i og omkring klubben, som gør RIF til et fedt sted at være. Jeg ser samtidig et hold i udvikling, og jeg håber, at vi kan nå helt op, hvor det er rigtig sjovt at lege med, og det er selvfølgelig også en årsag til min forlængelse,” forklarer forsvarsspilleren. 

Nikolaj Pape Sørensen har spillet 26 kampe i RIF-trøjen, hvor han stadig har sin første scoring til gode. 

I denne sæson er det blevet til 10 kampe og en assist.