Ringkøbing IF forlænger med Mikkel Jakobsen

Ringkøbing IF er glade for at kunne meddele, at vi har forlænget kontrakten med Mikkel Jakobsen, der som minimum tørner ud for Ringkøbing IF indtil udgangen af 2019.

Mikkel Jakobsen kom til Ringkøbing IF fra samarbejdsklubben FC Midtjylland i sommeren 2018, hvor han havde vundet det danske U19-mesterskab med klubben.

Efter en kort indkøringsperiode til seniorfodbold og Ringkøbing IF har Mikkel Jakobsen været et af de sikreste navne på holdkortet, og derfor er klubben naturligvis meget glad for at holde på offensivspilleren.

”Det er en super forlængelse med en af vores rigtig spændende talenter. Mikkel har været stærk på vores højrekant, hvor han med sine tekniske færdigheder og fart har spillet en rigtig flot sæson. Mikkel er stadig en ung spiller, der har et stort udviklingspotentiale,” forklarer cheftræner Nicolai Wael, der også mener, at kantspilleren har den rigtige mentalitet.

”Han skal blive mere kampafgørende med mål, ligesom han skal bygge på fysisk. Han har heldigvis mentaliteten til det, og der er ingen tvivl om, at han kommer videre en dag. Lige nu er det bedst for ham at blive i Ringkøbing, hvor han er i et rigtig godt miljø, og vi er selvfølgelig rigtig glade for at holde på ham.”

Selv er Mikkel Jakobsen også glad for at fortsætte i Ringkøbing IF det næste halve år.

”Det har jeg fordi, jeg har spillet de fleste kampe i denne sæson og føler, at jeg har været inde i en god udvikling. Jeg synes, vi har en rigtig god trup, og selvom vi måske endte lidt skidt i år, så tror jeg helt sikkert, det bliver bedre til næste sæson – især hvis der kommer et par forstærkninger til truppen, så tror jeg, det bliver rigtig godt,” forklarer Mikkel Jakobsen.

I sin første sæson for Ringkøbing IF spillede Mikkel Jakobsen 32 kampe, hvor det blev til tre scoringer og seks assists, og vi ser unægtelig frem til flere af den slags i fremtiden!