Ringkøbing IF forlænger med Mads Petersen

Siden 2015 har Mads Petersen fyldt trøje nummer 1 ud i Ringkøbing IF, og det kommer han som minimum til at gøre i et år mere, da det netop er blevet offentliggjort i goenergi-Loungen, at de to parter er blevet enige om en ny et-årig kontrakt.

Mads Petersen kom som sagt til klubben i 2015, og siden da er det blandt andet blevet til en oprykning til 2. Division, to slutspil i Oprykningsspillet og ikke mindst en tjans som anfører i Ringkøbing IF.

Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at cheftræner Nicolai Wael er utrolig glad for at holde på sin anfører.

”Det er en dejlig forlængelse. Mads har været en rigtig vigtig brik for os at få forlænget. Han har stået en rigtig god sæson og er et godt anker for os. Han tager et stort ansvar som anfører, og ydermere er han rigtig god for vores træningsmiljø. Mads leverer altid på et højt niveau og sætter store krav til sine omgivelser. Det kan jeg godt lidt, og det passer rigtig godt til vores kultur i klubben,” forklarer Nicolai Wael.

Mads Petersen er også selv en tilfreds mand, og han ser meget frem til at tage flere store skridt i klubben.

”Jeg synes de sidste otte måneder i klubben har været rigtig spændende, og min egen udvikling er gået rigtig godt, hvor det har gavnet mig at blive anfører. Der sker spændende ting i klubben, og man vil gerne blive endnu bedre, hvilket er meget tiltrækkende. Vi har en spændende trup, og kan vi få lidt spillere i sommerpausen, så kan vi også komme op og blande os i subtoppen,” forklarer Mads Petersen, der desuden er færdiguddannet som lærer til sommer.

”Jeg skal ud og finde et arbejde til sommer, og der kommer Ringkøbing IF til at passe godt ind tidsmæssigt. Jeg bliver færdiguddannet som lærer her til sommer, og hvis der er nogen, der har plads til en som mig, så må de da meget gerne give lyd fra sig,” lyder det fra Mads Petersen med et stort smil.

Mads Petersen har før dagens kamp imod AB spillede 111 kampe for Ringkøbing IF, og der bliver altså rig mulighed for at udbygge den kamptotal.